UMAX VisionBook 2700WXR - levný notebook

16. 1. 2008 17:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Levný notebook s bohatou vybavou a variabilní konfigurací

UMAX VisionBook 2700WXR - levný notebook

Umax uvedl v těchto dnech na trh levný notebook s bohatou výbavou včetně 1,3MP kamery, multiformátové DVD vypalovačky, čtečky karet a bezdrátovým WiFi adaptérem v základní výbavě a certifikovaný pro operační systém Windows VISTA Premium s podporou Aero rozhraní. Hlavním benefitem této novinky pro domácí a kancelářské využití je velmi dobrý poměr cena/ výkon/ výbava a nepřeberné množství variabilních konfigurací na míru zákazníkovi.

Design nového 2,6 kg modelu vychází z oblíbené řady 2550WXN s leštěným 15,4“ WXGA displejem. V této třídě notebooků překvapí vestavěná videokamera s rozlišením 1,3 Mpixel. K výraznému zlepšení došlo v oblasti čipsetu a grafiky. Použitá čipová sada VIAVN896CE + VT8237A je již plně kompatibilní se systémem Vista Home Premium. Naměřené skóre pro práci s grafickým rozhraním je srovnatelné s Intel 965 (2,8). V základní výbavě nechybí Wireless LAN adaptér 802.11BG, čtečka karet 4v1, Super Multi DVD mechanika, VGA port, 3 x USB 2.0 port, Express Card slot nebo brašna pro přenášení. Zákazníci si mohou vybrat s řady procesorů od Intel® Celeron M 530 až po Core 2 Duo T7500, s bohaté nabídky SATA disků s kapacitou od 80GB po 320 GB a také zvolit operační systém Windows XP nebo Vista. Pokud si zákazník zvolí konfiguraci na míru, Umax garantuje dodávku takovéto sestavy do 48 hodin.

Cena základního modelu VisionBooku 2700WXR s Intel® Celeron M 530, 1 GB DDR2, 80 GB SATA činí 13.078 Kč s DPH. Verze s dvoujádrovým Intel® Core Duo T2330 a 120 GB diskem je o 2500 dražší. Za příplatek lze dokoupit kromě jiného Bluetooth adaptér i vysokokapacitní baterii (7200mAh).