Barracuda Networks

17. 1. 2008 19:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Barracuda Networks mezi finalisty SC Magazine Excellence Award

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V uplynulých letech získala zařízení Barracuda Spam Firewall, Barracuda Web Filter, Barracuda IM Firewall a Barracuda Load Balancer řadu velmi prestižních ocenění v oblasti řešení pro informační bezpečnost.

Tento trend pokračuje rovněž v letošním roce, kdy byla společnost Barracuda Networks díky svým produktům nominována mezi mezi finalisty v hodnocení Excelence Awards, které provádí odborný časopis SC Magazine, mezi jehož čtenáře patří především profesionálové z oblasti IT. Zmíněné výroční hodnocení má za úkol ocenit ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z vybraných oblastí bezpečnosti informačních systémů.

V kategorii Best SME Security Solution tak byl nominován produkt Barracuda Spam Firewall, v kategorii Best Web Filtering Solution produkt Barracuda Web Filter a v poslední kategorii Best Instant Messaging Security Solution samozřejmě nemohl chybět ani Barracuda IM Firewall.

SC Magazine tak opět potvrdil vedoucí postavení společnosti Barracuda Networks v oblasti antispam řešení, zabezpečení webových aplikací a instant messagingu. Tento úspěch tak navazuje například na ocenění “Best of Connections 2007 Awards”, které Barracuda Web Filter získal koncem minulého roku od magazínu Windows IT Pro. Připomenout lze i skvělé umístění tohoto zařízení v rámci loňské recenze provedené rovněž magazínem Secure Computing, který při srovnávacím testu produktů zařadil Barracuda Web Filter mezi špičku v kategorii řešení pro web filtering a udělil mu maximum pěti hvězdiček spolu s ratingem "Recommended".

Tiskové zprávy

Diskuse