T-Mobile - Twist sada zdarma

17. 1. 2008 19:11    Rubrika: Tiskové zprávy

- Sada obsahuje telefon Samsung SGH-C140 a SIM kartu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



T-Mobile naděluje svým zákazníkům i po Vánocích. Pro všechny zájemce, kteří se rozhodnou pro novou Účastnickou smlouvu na dva roky, má připraven od 21. ledna dárek v podobě kompletní Twist sady. V ní čeká na nové klienty mobilní telefon Samsung SGH-C140 a twistová SIM karta. Navíc může zákazník získat bonus 100 korun při prvním dobití.

Akční nabídku mohou využít všichni zájemci, kteří uzavřou smlouvu na dobu určitou (2 roky), přejdou z Twistu na paušál nebo přenesou své číslo od jiného operátora. Twist sadu se Samsungem si odnesou noví uživatelé nejen kreditních a minutových tarifů (kromě Kreditu 150 a T1), ale i BAV SE a Mých5.

SIM karta s tarifem Twist Standard má kredit 10 korun, ale její majitel může získat bonus 100 korun při prvním dobití. Samsung SGH-C140 je ideální mobil pro nenáročné uživatele, jež potřebují především volat a posílat SMS. Klasický design, pogumovaná a podsvícená klávesnice s velmi jednoduchým ovládáním dělají z tohoto přístroje ideální dárek pro děti či starší uživatele. Do paměti telefonu se vejde až 500 kontaktů, nechybí barevný displej, kalkulačka, kalendář či WAP.

Twist sadu zdarma získají zákazníci hned při podpisu smlouvy ve Značkových prodejnách T-Mobile. Pokud smlouvu uzavřou přes Zákaznické centrum na 800 737373 nebo 603 603 603, v eShopu či u některého z prodejců služeb T-Mobile, bude jim doručena poštou spolu se smlouvou a objednaným zbožím. Nabídka platí od 21. ledna do vyčerpání zásob.

Tiskové zprávy

Diskuse