NETGEAR - ocenění CES Innovations Award

19. 1. 2008 08:44    Rubrika: Tiskové zprávy

deset významných ocenění

NETGEAR - ocenění CES Innovations Award

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost NETGEAR si vysloužila mimo jiné šest ocenění za inovace a ohlásila 18 nových bezdrátových, kabelových a úložných síťových produktů

NETGEAR, světový výrobce technologicky vyspělých značkových síťových zařízení, představil na výstavě CES 2008 (Consumer Electronics Show), která se konala 7. – 10. ledna 2008 v Las Vegas, síťová řešení Wireless-N nové generace, která rozšiřují řadu úspěšných kabelových i bezdrátových prvků a robustních inteligentních úložných zařízení. NETGEAR uvedl téměř dvě desítky nových produktů, mezi nimiž je i šest držitelů ocenění CES Innovations Award.

Společnost NETGEAR, která vloni uvedla na trh 48 nových produktů, což znamená produktivitu téměř jednoho nového zařízení za týden, již na začátku letošního roku 2008 představila celkem 18 novinek. O jejich kvalitách jasně napovídá fakt, že organizátoři a partneři výstavy CES 2008 jim udělili hned 10 prestižních ocenění. Kromě nových produktů představil NETGEAR i několik zcela nových technologických inovací – např. zařízení z řady NETGEAR Next-Generation Wireless-N budou nyní nově využívat technologii antén z metamateriálů, díky nimž dosáhnou dosud největších rychlostí, dosahů a spolehlivosti připojení, pomocí funkce „Push’N’Connect“ budou zase moci uživatelé velmi snadno a rychle nastavit parametry bezdrátového připojení i zabezpečení a uvést přístroje do provozu rychleji než dříve. Zmíněné technologie nabízejí například novinky RangeMax Dual Band Wireless-N Router, HD/Gaming 5GHz Wireless-N Networking Kit a produkty z řady ReadyNAS Duo.

Nejvíce ocenění pro NETGEAR za inovace
NETGEAR si hodně zakládá na svých inovativních řešeních a ty navíc dokážou zaujmout také odborníky z celého světa. Není tedy žádným překvapením, že si z výstavy CES 2008 odváží hned šest jeho nových produktů ocenění od výboru pro inovace, design a techniku výstavy CES 2008. Cenou Innovations 2008 Design and Engineering Award v programu, který vybírá nejinovativnější přístroje spotřební elektroniky v nejsledovanějších kategoriích produktů průmyslového odvětví, byla vyznamenána tato zařízení:
• Síťová sada Wireless-N 5 GHz pro HD video/hry (WNHDEB111)
• Bezdrátová kabelová hlasová brána Pre-DOCSIS 3.0 (CBVG834)
• Dvoudiskové gigabitové desktopové síťové úložné zařízení ReadyNAS™ Duo
• Vícediskové gigabitové desktopové síťové úložné zařízení ReadyNAS™ Pro určené pro firmy
• Sada zásuvkových síťových extenderů Powerline šetřících místo (XEPSB103)
• Sada ethernetových adaptérů Powerline HD Plus (HDXB111)
Mezi čtyřmi dalšími oceněními vyčnívá zejména uznání za nejlepší inovaci v kategorii domácích síťových produktů: ocenění CES Innovations’ Best of Innovations – Home Networking Category bylo uděleno zařízení Powerline HD Plus Ethernet Adapter (HDX111). Desítku ocenění uzavřely tři certifikáty médií: Popular Mechanics Editor’s Choice pro RangeMax Dual-Band Wireless-N Router (WNDR3300), LAPTOP Magazine Best of CES ocenil v kategorii Wi-Fi/Home Networking zařízení HD/Gaming 5 GHz Wireless-N Networking Kit (WNHDEB111) a konečně titulem PC World 25 Most Innovative Products se může pochlubit Digital Entertainer HD (EVA8000).

Podrobnější technické parametry výše zmíněných produktů NETGEAR budou upřesněny později v samostatných tiskových zprávách, případně jsou již nyní k dispozici na domovských stránkách společnosti NETGEAR – www.netgear.com.

Tiskové zprávy

Diskuse