Telefónica O2 - tipovací soutěž

19. 1. 2008 08:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Na střídačku extraligového týmu usedl první výherce

Mimořádná tipovací soutěž o místo na hráčské lavičce O2 extraligy již zná své výherce. Pro hokejové fanoušky ji ve spolupráci se všemi extraligovými kluby připravila společnost Telefónica O2, generální partner nejvyšší hokejové soutěže. Jako první usedl v hokejové výstroji na střídačku extraligového klubu HC Sparta Praha pan Jiří Inneman z Prahy 5. Svou výhru získal nejpřesnějším tipem na počet diváků domácího utkání svého týmu ve 38. kole hokejové soutěže. Realizace dalších výher bude postupně probíhat ve všech extraligových klubech.

"Jsme rádi, že můžeme díky jednotlivým klubům, agentuře BPA a APK přinést 14ti vítězným fanouškům možnost zažít pravou hokejovou atmosféru přímo uprostřed dění. Jako první si tento skvělý zážitek odnesl fanoušek HC Sparty Praha. K němu se postupně ve všech ostatních extraligových klubech přidají i další výherci," uvádí Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "Věříme, že se nám bude i v budoucnu, díky dosavadní skvělé spolupráci s extraligovými kluby, dařit podobnými aktivitami zprostředkovávat fanouškům nejen formou služeb, ale i dalšími atraktivními zážitky více z hokeje."

Do boje o hráčskou lavičku O2 extraligy se zapojilo tisíce milovníků hokeje. Nejaktivnější v soutěži byli fanoušci hokejového celku HC MOUNTFIELD České Budějovice. Nejvíce diváků tipovalo v 19. kole na utkání týmů HC Sparta Praha s HC VÍTKOVICE STEEL.

Soutěž probíhala od 1. listopadu 2007 do 6. ledna 2008. Hlavní výhru, tedy možnost usednout na střídačku svého klubu, získal vždy jeden hokejový fanoušek v rámci každého klubu, který poslal nejpřesnější tip na počet diváků domácího utkání svého týmu. Dalších 1 400 soutěžících bylo odměněno výhrou v podobě hokejového internetového streamingu a MMS hokejového infoservisu na sezónu 2007/2008 zdarma.

Další výhry budou předány v těchto lednových termínech na stadionech:
HC MOUNTFIELD 27.1.
Bílí Tygři Liberec 20.1.
HC GEUS OKNA Kladno 31.1.
HC Litvínov 22.1.
HC Moeller Pardubice 24.1.
HC Slavia Praha 25.1.
HC VÍTKOVICE STEEL 25.1.
HC Znojemští Orli 27.1.

Nejčerstvější a kompletní informace o O2 extralize nabízí Telefónica O2 na speciálním webovém a wapovém portálu www.o2hokej.cz. Pro všechny příznivce hokeje jsou zde k dispozici online reportáže, aktuální články, rozhovory s hráči nebo tabulky a statistiky. Kromě těchto informací si mohou do mobilu stáhnout pozadí, obrázkové MMS nebo hokejové vyzváněcí melodie s tématikou O2 extraligy. Novinkou pro hokejové fanoušky jsou živé přenosy jednotlivých utkání na internetu, v mobilu nebo v digitální kvalitě obrazu a zvuku prostřednictvím digitální televize O2 TV.