Telefónica O2 - Business Mail

21. 1. 2008 16:22    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Business Mail – e-mail profesionálů

Profesionální, uživatelsky příjemné a zároveň garantované e-mailové řešeníuž není jen výsadou velkých firem a nadnárodních korporací. V podobě služby O2 Business Mail je nyní dostupné také všem podnikatelům a drobnýmživnostníkům. Za cenově velmi přijatelný měsíční poplatek jim Telefónica O2 zřídí a vede jejich poštovní účet, a to včetně správy všech pokročilých funkcí od kalendáře přes sdílené složky až po antivirový filtr. Zřízení a instalace služby, stejně tak jako registrace a správa domény, kterou si zákazník může navíc sám vybrat, jsou zdarma.

"Služba O2 Business Mail, pro kterou jsme vytvořili zcela novou technologickou platformu, je logickým pokračováním našich snah o penetraci moderních ICT technologií mezi širokou podnikatelskou veřejnost. V listopadu jsme nabídli outsourcovanou variantu BlackBerry serveru, v říjnu, kompletní počítačové řešení pro firmy, minulý týden řízené služby. Zákazník tak získává nejmodernější technologie bez nutnosti investovat vlastní prostředky do implementace, provozu a údržby," komentuje novou nabídku Aleš Veselý, ředitel marketingu pro firemní zákazníky Telefónica O2 a dodává: " Zákazník tedy nemusí rozuměr IT problematice, ani odborníky v této oblasti zaměstnávat. Veškerou technickou podporu mu zajistíme."

Služba funguje na uživatelsky pohodlném principu. Telefónica O2 zákazníkovi zřídí účet na poštovním serveru Microsoft Exchange. Ten kromě mailové schránky obsahuje také sdílený kalendář a soubory, globální seznam kontaktů nebo antivirový a antispamový filtr. K této virtuální kanceláři pak zákazník přistupuje pomocí poštovního klienta, internetového prohlížeče nebo mobilního telefonu. Emailovou adresu - je-li doména volná - si každý zvolí podle svého přání a potřeb. Uživatel si u své schránky může nastavovat řadu parametrů, jako například maximální limit na objem dat.

Službu O2 Business Mail nabízí Telefónica O2 ve dvou variantách. Základní varianta O2 Business Mail Standard nabízí objem dat až 100 MB, zákazník přitom měsíčně zaplatí jen 125 Kč. Další možností je O2Business Mail Profi s objemem dat 500 MB a bezplatnou licencí na poštovního klienta MS Outlook 2003 nebo 2007. Cena této varianty je 299 Kč za měsíc. Kapacitu je možné flexibilně zvyšovat: každých100 MB stojí 100 Kč. Zřízení i instalace služby jsou bezplatné.

Objednat službu O2 Business Mail je snadné, nejlépe pomocí bezplatné linky 800 203 203. Ta je zákazníkům-podnikatelům k dispozici každý pracovní den od 8 do 19 hod . Detailní informace o nabídce jsou k dispozici také na www.cz.o2.com/o2businessmail.