Telefónica O2 - jubilejní návštěva

21. 1. 2008 11:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Prodejny O2 očekávají desetimiliontého návštěvníka

Počet návštěvníků značkových prodejen O2 překročí podle statistik společnosti Telefónica O2 v nejbližší době magickou hranici 10 000 000. Při této příležitosti mají všichni návštěvníci možnost vyhrát LCD televizor a digitální televizi O2TV na jeden rok zdarma. Stačí, pokud v období od 21. ledna 2008 do 29. února 2008 zavítají do jedné z celkem 102 značkových prodejen O2 a zúčastní se zajímavé tipovací soutěže.

U příležitosti jubilejní návštěvy probíhá ve všech značkových prodejnách O2 po celé České republice tipovací soutěž. Zúčastnit se může každý návštěvník, který přímo na prodejně vyplní a odevzdá do slosovacího boxu tipovací leták se soutěžní otázkou "Kolik návštěvníků celkem vešlo do značkových prodejen O2 od 8,00 hodin dne 2. ledna 2007 do 18,00 hodin dne 31. prosince 2007?". Deset nejlépe tipujících vyhrává LCD televizor Philips a digitální televizi O2TV na jeden rok zcela zdarma.

"Návštěvnost našich značkových prodejen sledujeme od 2. ledna 2007. Počítací zařízení v našich prodejnách funguje na principu optického snímání teplotního rozdílu mezi osobou, která vejde, a jejím okolím. Výsledná data pak zpracovává speciální software, který je zapisuje do databáze," přibližuje systém fungování počítacích zařízení Luděk Šantora, ředitel prodeje pro značkové prodejny společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: " Velmi nás těší, že se za tuto relativně krátkou dobu dostáváme k tak vysokému číslu návštěvnosti. Jako poděkování za projevenou důvěru jsme pro 10 návštěvníků našich prodejen, kteří se zúčastní soutěže, připravili zajímavou výhru."

Telefónica O2 provozuje v současné době celkem 102 značkových prodejen a 4 prodejní kiosky O2. Dalších 33 prodejen je partnerských. Nejstarší je prodejna v Jindřišské ulici v Praze, která byla otevřena v roce 1991. V roce 2007 otevřela Telefónica O2 celkem 7 nových prodejních míst. Seznam všech prodejen O2 naleznete zde.

Kromě možnosti zúčastnit se tipovací soutěže o lákavé výhry mohou návštěvníci do konce ledna 2008 také využít prodloužené vánoční nabídky. Ve všech prodejnách O2 mohou získat bonusy v podobě volání a posílání zpráv zdarma na vybrané číslo či 100% kredit navíc k prvnímu dobití. Speciální nabídka je do konce ledna prodloužena také pro zákazníky, kteří si pořídí digitální televizi O2TV a získají tak 50%slevu na 3 měsíce.