ASUS P527 - GPS navigace

22. 1. 2008 16:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Nahrávejte a sdílejte svá vzrušující dobrodružství, ať jste kdekoliv

ASUS P527 - GPS navigace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS P527 s funkcí Travelog vytvoří památné snímky z vašich cest

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nový model GPS navigace - ASUS P527, který je určen uživatelům vyžadujícím pohodlnou GPS navigaci a plnou podporu obchodních a multimediálních funkcí.

Zachyťte vzrušující momenty a podělte se o ně s funkcí Travelog
Funkce Travelog umožňuje zachytit a sdílet fotografie pořízené na cestách, zobrazit cestovní plány či zajímavá místa, která se chystáte navštívit, ale i zapsat veškeré poznámky. Tato praktická funkce podporuje formát satelitních map používaný aplikací Google Earth, což dovoluje uživatelům vytvořit si deník událostí, ke kterým došlo v průběhu jejich cest. S funkcí Travelog je pak možné propojit fotografie a další zajímavosti z cest a vytvořit si jakýsi blog, který lze sdílet s ostatními.

GPS vám rychle ukáže, kde se nacházíte
Svižná GPS navigace s funkcí GPS Catcher umožňuje rychle určit místo, na kterém se právě nacházíte, ať jste kdekoliv na světě. Funkce Location Courier pravidelně hlásí vaši přesnou polohu vámi zvoleným přátelům a blízkým, za žádných okolností se proto neztratíte. Dokonce i v rozlehlé otevřené krajině je celosvětová GPS síť vždy schopna vás lokalizovat, což činí z vašeho PDA telefonu nejlepší prostředek pro každodenní bezpečnost.

Mějte vždy aktuální informace s funkcí Newstation
Model P527 pracuje pod systémem Windows Mobile 6 Professional, který je vybaven plnou sadou kancelářských funkcí Office. Umožňuje synchronizaci e-mailů z Outlooku, editaci dokumentů Word a Excel a prohlížení prezentací aplikace Powerpoint. Funkce Newstation navíc umožňuje uživateli přijímat nejnovější zprávy a informace z webových stránek pomocí čtečky RSS kanálů. Aktualizace přijímaných zpráv i zasílání příspěvků do vašeho blogu probíhají v reálném čase. Díky funkci rozpoznávání vizitek pak již nemusíte zdlouhavě opisovat údaje z navštívenek vašich obchodních partnerů, čímž se správa kontaktů značně zrychlí.

Vychutnejte si mobilní multimediální funkce
Díky zabudovanému přijímači FM rádia, 2Mpix fotoaparátu s automatickým ostřením a přehrávači Windows Media Player si můžete užít i multimediální zábavu. Integrované funkce Windows Live navíc umožňují využití vyhledávačů Hotmail a MSN, díky kterým zůstanete ve styku s přáteli, jež jsou online.

Propracovaný vzhled s uživatelsky přívětivým ovládáním
Model P527 má hloubku pouhých 15,4 mm, což spolu se stříbrošedým hliníkovým krytem podtrhuje jeho styl i profesionalitu. 8 vyhrazených funkčních kláves umožňuje rychlý přístup k nejdůležitějším funkcím, díky čemuž je ovládání jednoduché a rychlé. Pětipolohová, vpředu umístěná ovládací klávesa a třípolohové postranní kolečko umožňují jednoduchý přístup k funkcím dle preferencí uživatele. Dohromady vytvářejí jednoduše zvládnutelné ovládání, které lze provádět jednou rukou, což je velmi výhodné, ovládáte-li telefon při práci.

Základní technické parametry:
Sítě: EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900, třída B, Multi-slot třída 10
Operační systém: Microsoft Windows® Mobile™ 6 Professional
Procesor: TI OMAP™ 850 (200 MHz)
Rozměry: 113 x 58 x 15,4 mm / 129 g (včetně baterie)
Baterie: 1300 mAh Lithium Ion
Čas hovoru: 4-5 hodin
Pohotovostní režim: 150-200 hodin
Formát: Na výšku s numerickou klávesnicí
Barva: Stříbrošedá
Displej: 2,6", 65 000 barev, TFT, 240 x 320
Konektivita: WLAN 802.11 b+g, USBv1.1, Bluetooth 2.0+EDR
Surfování: HTTP, WAP 1.2.1/2.0
Zasílání zpráv: SMS / MMS / Email / MSN
Paměť: 128 MB Flash + 64 MB SDRAM
Rozšiřující slot: Micro-SD, podporuje SDHC
GPS: Čipset SiRF III s vnitřní anténou
JAVA: J2ME
Fotoaparát: 2 megapixely (s autofokusem)
Zvuk: MP3, WMA, AAC
Video: MPEG4 / H.263 Přehrávání a nahrávání
Zvonění: MIDI, MP3
Aplikace a obslužné programy: IE / Word (editor) / Excel (editor) / Power Point (prohlížeč) / Windows Live / MSN / Hodiny a upozorňování / Kalendář / Kalkulačka / Správce souborů / Kontakty / Poznámky / Hlasové ovládání
Pokročilé funkce: Travelog / FM rádio / Vzdálené prezentace / Rozpoznávání vizitek / Plánovač obchodních schůzek / Newstation / ASUS Zip /Location Courier / Zálohování / GPS Catcher / Automatický čistič
*V případě změn specifikace bude aktuální specifikace uvedena po uvolnění verze.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse