BenQ X900, X2000W a X2200W - LCD monitory

22. 1. 2008 15:52    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ uvádí na trh novou řadu LCD monitorů s označením X pro maximální zážitky z her

BenQ  X900, X2000W a X2200W - LCD monitory

Společnost BenQ rozšiřuje svou nabídku LCD monitorů o řadu X – BenQ X900, X2000W a X2200W. Tyto modely poskytnou maximální zážitek z her díky svým vylepšeným herním funkcím, vysokému video výkonu a vzrušujícímu designu. S technologiemi Senseye+Game, PerfectMotion a AMA v nových BenQ monitorech ve velikostech 19“, širokoúhlých 20“ a 22” získají uživatelé kombinaci osobitého stylu, zářivých barev a nejnovějších technologií.

LCD monitory BenQ BenQ řady X zaujmou svým provedením v stylové černé barvě s pestrým pruhem na spodní části monitoru. Monitory zpracovávají obraz prostřednictvím exkluzivní technologie Senseye+Game se šesti speciálními režimy (standardní, dynamický, filmy, fotografie, akční hra a závodní hra) pro optimální přizpůsobení zobrazovanému obsahu. Herní režimy akční hra a závodní hra umožňují hráčům nastavit monitor podle své oblíbené hry a užít si tak maximálně svou „pařbu“. Technologie BenQ Senseye+Game nabídne uživatelům čistý a sytý obraz plný detailů. Obrazová kvalita je automaticky a dynamicky vylepšována pro dosažení věrného a jasného obrazu, který vtáhne hráče do děje.

Použitím AMA technologie BenQ výrazně zlepšuje odezvu GTG (šedá – šedá), výsledkem je jasnější obraz. Uživatelé si tak mohou vychutnávat realističtější obraz při přehrávání DVD nebo hraní her bez duchů či zpoždění. Pro dosažení maximální kvality obrazu jsou LCD monitory BenQ řady X vybaveny HDMI konektory umožňující připojení nejnovějších zdrojů signálu jako HD DVD přehrávačů nebo herních konzolí.

LCD monitor z řady X – BenQ X2200W je vybaven firemní technologií PerfectMotion a je schopen zobrazit 92% barevný rozsah. Technologie PerfectMotion je nová technologie, která vylepšuje zobrazení pohybu v LCD monitorech a nastavuje nový standard – Motion Picture Response Time (MPRT – doba odezvy pohyblivého obrazu). Díky technologii PerfectMotion dosáhne LCD monitor 8 ms (MPRT), zatímco standardní panely dosáhnou 20 ms MPRT. 92% barevný rozsah znamená vyšší nasycení barevného prostoru, který lidské oko vnímá jako živější a barevnější obraz na LCD monitoru.