HP OfficeJet Pro K5400 - barevné tiskárny

29. 1. 2008 17:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Řada barevných tiskáren HP OfficeJet Pro K5400

HP OfficeJet Pro K5400 - barevné tiskárny

Společnost HP uvádí na trh řadu barevných tiskáren HP OfficeJet Pro K5400. Poskytují profesionální kvalitu barev a náklady na stránku nižší o 50 procent než z laserových tiskáren, sdílení laserové kvality rychlostí až 12 str./min. černobíle a až 10 str./min. barevně s vestavěnou sítí a vyšší úspory s oboustranným tiskem.

Přehled
Řada barevných tiskáren HP OfficeJet Pro K5400 je určena pro uživatele v malých firmách a domácích kancelářích, kteří hledají rychlou, vysoce produktivní a na připojení do sítě připravenou tiskárnu, nabízející profesionální kvalitu tisku s výrazně nižší cenou za stránku, než mají srovnatelné laserové tiskárny.
Tisknout lze barevné dokumenty, brožury a grafiku v profesionální kvalitě s polovičními náklady na stránku oproti laserovým tiskárnám s inkousty HP OfficeJet s úsporou více než 50 procent nákladů a na tisku černobílých dokumentů až 40 procent oproti srovnatelným laserovým tiskárnám. Maximalizuje efektivitu tisku - až dvojnásobek černobílých stránek a nižší náklady použitím volitelných inkoustových náplní HP 88XL OfficeJet - a má i nižší pořizovací náklady, než srovnatelné barevné laserové tiskárny.

Dokončení práce probíhá hbitěji s pozoruhodnou rychlostí barevného a černobílého tisku s efektivní kombinací kvality a výkonu. Rychlost inkoustového tisku je až 36 str./min. černobíle a 35 str./min. barevně - pro více než kdy jindy efektivnější firemní tisk. Zvýšenou kvalitu dokumentů lze dosáhnout použitím kancelářských papírů se symbolem HP ColorLok.

Poskytuje více s vestavěnou sítí a dalšími vlastnostmi, zvyšujícími produktivitu - sdílení kvality, nákladů a výkonu mezi více počítači využitím vestavěné sítě a úsporu času i papíru oboustranným tiskem (pouze u modelů dn/dtn). Zásobník umožní vložit až 350 listů, modelu dtn 600 listů. Spolehlivý výkon a úsporu elektrické energie zajistí certifikovaná tiskárna EnergyStar.

Parametry
Technologie tisku:
HP Thermal Inkjet
Rychlost tisku v režimu Normal:
černobíle A4 až 16 str./min., barevně až 15 str./min.
Procesor:
ARM946, 192 MHz
Kvalita tisku:
černobíle až 1200 x 1200 dpi, barevně až 4800 x 1200 dpi
Kompatibilní s operačními systémy:
Microsoft® Windows® 2000 (SP4), XP Home, XP Professional, XP Professional x64; certifikováno pro Windows Vista®; Mac OS X v10.3.9, v10.4.9, v10.5
Poslední aktualizace ovladačů dostupné na: www.hp.com/support/