APC-MGE - řešení pro datová centra

30. 1. 2008 11:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Hlavním důvodem pro udělení ceny byla unikátní řešení a nesporné vedoucí postavení této společnosti na světovém trhu napájení a chlazení datových center.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



APC-MGE, součást divize služeb kritického napájení a chlazení koncernu Schneider Electric, převzala od konzultační firmy Frost & Sullivan ocenění Globální výrobce řešení pro datová centra 2007. Tato celosvětově působící společnost ho uděluje na základě mnoha kritérií, včetně růstu tržního podílu, kvality produktů, výrobních schopností, technologických dovedností a řady dalších parametrů.

“APC-MGE během minulých sedmi let neustále zvyšovala svůj tržní podíl a povědomí o svých produktech na trhu datových center. Příčinou jejího úspěchu je kombinace řešení chlazení a napájení a tvorby úspěšných strategických oborových aliancí, což vše odpovídá potřebám zákazníků”, uvedl v této souvislosti Farah Saeed, senior konzultant společnosti Frost & Sullivana. “Navíc posouvá dál vývoj řešení pro datová centra, ať už se jedná o jejich účinnost, design nebo škálovatelnost. Oceňujeme rovněž snahu o permanentní inovace a nejnovější aplikace“.

Dalším důvodem ocenění APC je podle Frost & Sullivan stálá péče této společnosti o zákazníky a stupeň loajality jejích klientů. Firma dokáže dobře identifikovat potřeby trhu i změny na něm a zároveň zavádí inovativní strategie ve stávajícím konkurenčním prostředí.

Analytici při výběru společnosti, která je navržena na ocenění, se zabývají všemi jejími činnostmi. Uskutečňují rozhovory s jejími zákazníky i dodavateli a podle stanovených měřítek provádějí další průzkum. Činnost společnosti je pak analyzována na základě počtu nových zákazníků a úsilí, jaké věnuje růstu podniku a jeho podílu na trhu.

Tiskové zprávy

Diskuse