Dell Inspiron 1525

30. 1. 2008 18:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Dell představuje nový notebook INSPIRON 1525

Dell Inspiron 1525

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Dell dnes uvedla na trh nový notebook Inspiron 1525 s 15,4“ displejem. Je uložen ve zcela nově designovaném šasi, díky čemuž je o 25 % menší a tenčí než jeho předchůdce a o celých 250 gramů lehčí. Tento model tak nahradí oblíbený Inspiron 1501 a 1520 UMA. Vyniká zejména širokou nabídkou konfigurovatelnosti a k dostání je za cenu od 12900,- Kč bez DPH včetně dopravy k zákazníkovi a dvouletého Next Business Day servisu.

Na výběr je z řady jedno i dvou-jádrových procesorů Intel. K dispozici je rovněž široká škála pevných disků s kapacitou až 250 GB a možnost osadit notebook až 4 GB paměti. Pro optimální zobrazení lze volit mezi třemi typy displejů s maximálním rozlišením až 1440 x 900 .

Vybrané charakteristiky Inspironu 1525

• Vynikající konektivita: K dispozici jsou Bluetooth, tři standardy WI-FI a integrovaný HSDPA modul, díky kterým je zaručeno, že zákazníci najdou téměř kdekoli libovolnou dostupnou síť a budou tak stále on-line. Notebook je rovněž vybaven funkcí Dell WI-FI Catcher. Toto hardwarové tlačítko umožňuje nejen zapnout a vypnout přístup k bezdrátovým sítím, ale prostřednictvím několika LED diod zjistit, zda jsou vůbec nějaké sítě k dispozici a sílu signálu. Všechny tyto funkce lze plně využívat, i když je notebook vypnutý. Pro kvalitnější příjem má notebook nově vyvinutou anténu zabudovanou přímo v krytu displeje.
• Zábava a multimédia: Dell MediaDirectTM nabízí jediným stisknutím tlačítka okamžitý přístup k hudbě, fotkám i videím, ale také ke kalendáři a kontaktům, a to bez nutnosti čekání na start celého systému. K dispozici je IR dálkové ovládání, 2.0MP webkamera a dva audio výstupy na sluchátka. Samozřejmostí je HDMI port a integrovaná čtečka paměťových karet 8 v 1.
• Design a personalizace: K dispozici budou kromě osmi volitelných barev i čtyři zcela unikátní designy. Zákazníci tak mají možnost přizpůsobit vzhled svého notebooku co nejvíce svým představám. Nově jsou designovány i některé ovládací prvky. Nepřehlédnutelná je zejména sada kapacitních tlačítek multimédií, ovládání hlasitosti a diskové mechaniky.

Více informací najdete na www.dell.cz/inspiron

Tiskové zprávy

Diskuse