Samsung SyncMaster - LCD monitory

30. 1. 2008 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová základní řada kancelářských LCD monitorů Samsung SyncMaster

Samsung SyncMaster - LCD monitory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung přichází na trh s novými modely monitorů se skvělou ergonomií a kvalitním obrazem.

Samsung Electronics Ltd., světová jednička na trhu digitální spotřební elektroniky a informačních technologií, představuje novou, základní řadu LCD monitorů, určenou jak primárně pro kancelářské, tak i domácí použití.

Hlavními prodejními argumenty pro tyto modely jsou technologie, například dynamický kontrast s hodnotou 8000:1 pro kvalitnější podání obrazu, standardní statický kontrast je 1000:1 a odezva u všech modelů pouhých 5ms. U této řady je samozřejmě pamatováno i na ergonomii a pohodlí uživatele. Ovládací tlačítka na přední části panelu jsou dotyková, což je i designově zajímavý prvek zaručující čistou linii monitorů. Dalším ergonomickým parametrem je i výškově stavitelný stojan o 80mm s funkcí Pivot, který je zároveň otočný kolem svislé osy. Monitory jsou navrženy s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí, a proto mají vylepšený DPMS (Digital Power Management System), kdy v klidovém stavu spotřebovávají méně než 1W. Uživatele potěší i funkce MagicBright3 pro rychlé nastavení obrazu do nečastěji používaných módů: Text, Internet, Hry, Sport, Video, Dynamický kontrast a Uživatelské nastavení, kde si může uživatel jednoduše definovat vlastní parametry zobrazení. Tato funkce je snadno vyvolatelná dotykem jednoho tlačítka. U monitorů s velikostí nad 20“ je pamatováno i na HDCP ochranu obrazu. Monitory jsou dostupné v barvě stříbrné a černé, u vybraných partnerů též v barvě černého lesklého klavírního laku.

Nová řada monitorů Samsung SyncMaster se bude prodávat v několika velikostech.
22“ modely s označením 2243BW s ergonomickým výškově stavitelným stojanem, 2243MW navíc rozšířený o zabudované reproduktory a 2243NW, což je cenově nejdostupnější základní verze. Ve velikosti 20“ se budou nabízet modely 2043BW s ergonomickým výškově stavitelným stojanem, 2043MW rozšířený o zabudované reproduktory a 2043NW, což je opět základní cenově dostupný model. Ve velikosti 19“ se budou nabízet modely ve formátech obrazu 4:3 modely 943T s S-PVA panelem a ergonomickým stojanem, 943B s výškově stavitelným stojanem a funkcí Pivot a základní model 943N. Ve formátu obrazu 16:10 se budou nabízet modely 943BM s výškově stavitelným stojanem a reproduktory a dále 943NW, což je opět základní monitor v širokoúhlém formátu a velikosti 19“.

Monitory budou dostupné na trhu v průběhu února a března 2008.

Samsung přichází se zárukou na LCD monitory SyncMaster
Samsung dává zákazníkům záruku na každý kousek pixelu zvlášť!
Samsung Electronics Ltd., představuje nové záruční podmínky u LCD monitorů SyncMaster.

Společnost Samsung touto novinkou v rámci záručních podmínek myslí především na maximální spokojenost svých zákazníků. Ti jsou zvyklí si v naprosté většině případů kupovat bezchybnou obrazovku monitoru. Pro výjimečné případy, kdy se tak nestane, Samsung přichází se zárukou, která vyjde zákazníkovi okamžitě vstříc. Pokud bude zákazník nejpozději do 72 hodin (3 pracovní dny) po koupi výrobku oprávněně žádat o jeho výměnu, může se spolehnout, že tak bude učiněno přímo v místě nákupu. Tato záruka platí jak pro chybné pixely, tak i subpixely.

V ostatních případech se zákazník řídí podle platných záručních podmínek.
„Je pro nás velice důležité, aby zákazníci byli s našimi službami maximálně spokojeni. Věříme, že právě možnost uplatnění těchto nových záručních podmínek naši zákazníci přivítají, přestože je naprostá většina z nich nebude muset využívat,“ vysvětluje produktový manažer Samsungu, David Šedina.

Platné podmínky:
Do 3 pracovních dnů od zakoupení:
Pokud zákazník oprávněne nahlásí Dot / Pixel problém, vymění výrobek v místě nákupu. Toto se vztahuje na veškeré LCD monitory.

Po uplynutí 3 pracovních dnů od zakoupení:
Pokud zákazník nahlásí Dot / Pixel problém až po uplynutí 72 hodin (3 pracovní dni) od zakoupení, řídí se platnými záručními podminkami. V tomto případě by měl kontaktovat autorizovaná servisní střediska Český servis nebo Dileris.

Tiskové zprávy

Diskuse