Tech Data Distribution - Forum 2008

30. 1. 2008 12:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Organizátoři Tech Data Forum poodhalili program jedenáctého ročníku

Tech Data Distribution -  Forum 2008

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ve dnech od 13. do 14. února se uskuteční jedenáctý ročník setkání prodejců a výrobců ICT - Tech Data Forum 2008. Tradičním místem setkání je pražskýVeletržní palác a i tentokráte v něm na všechny účastníky bude čekat spousta zajímavých informací a bohatý doprovodný program.

Návštěvníci Tech Data Forum se mohou již nyní registrovat prostřednictvím webových stránek akce, které najdou na adrese www.techdata.cz/forum. Tato možnost jim pak ušetří spoustu času při vstupu. Webová stránka navíc obsahuje velice užitečnou aplikaci „Schůzky“, která umožňuje, aby si návštěvník domluvil dopředu schůzku se zástupcem společnosti Tech Data nebo některého výrobce. Tato funkce se dobře osvědčila už v minulém i předminulém roce. Úplnou novinkou webových stránek je možnost přihlásit se předem i na konkrétní přednášku a nebo také k zasílání informativních SMS na mobil. V případě využití této možnosti pak bude návštěvník během akce dostávat prostřednictvím SMS nejčerstvější informace z aktuálního dění.

Pro první den připravil časopis Reseller Magazine Panelovou diskusi, která zhodnotí rok 2007 a nastíní trendy v IT distribuci pro rok 2008. Panelovou diskusi bude moderovat Petr Pavlíček, ředitel pro strategii v DCD Publishing. Druhý den Tech Data Forum se mohou návštěvníci, kromě jiného, těšit na známý Kulatý stůl časopisu Computer Business, za který zasednou významné osobnosti z oblasti informačních technologií. V tomto případě se moderování ujal Marek Šalanda, publisher tištěných médií vydavatelství Thomas Taylor. Pořadatelé předpokládají, že velký zájem bude i o přednášku týkající se webového portálu www.techdata.cz a v něm implementovaných řešení e-Touch a e-Reseller.

Jedenáctý ročník přinese zcela nové uspořádání a členění stánků, které bude ještě přehlednější a dynamičtější než dříve.

Významnou částí Forum je již tradičně bohatý doprovodný program. Kromě zmiňovaného množství přednášek, které poběží po oba dva dny ve třech přednáškových sálech, připravili organizátoři pro návštěvníky celou řadu soutěží a motivačních akcí. Po oba dny se bude losovat o 11 širokoúhlých LCD televizorů Philips 32“ a během tzv. Happy Hours navíc o MP3 přehrávače této značky. Návštěvníci si zvolí také svůj „nej“ stánek.

Podrobný popis soutěží je k dispozici na webových stránkách Tech Data Forum 2008.

Základní fakta o akci:
Název akce: Forum 2008, 11. ročník
Krátký popis: Setkání prodejců a výrobců výpočetní techniky, pořádané společností Tech Data Distribution a významnými výrobci v oblasti ICT
Datum: 13. – 14. 2. 2008
Místo: Veletržní palác, Praha
Hlavní pořadatel: Tech Data Distribution
Organizační zajištění: Komunikační agentura Aetna
Informace: www.techdata.cz/forum
Mediální partneři: Computer Business, Reseller Magazine

Informace o společnosti Tech Data Distribution najdete na: www.techdata.cz a www.techdatask.sk.

Tiskové zprávy

Diskuse