Panasonic - 32GB SD karta

1. 2. 2008 09:43    Rubrika: Tiskové zprávy

a dostatečnou rychlostí pro ukládání záznamu ve formátu HD

 Panasonic - 32GB SD karta

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Panasonic, leader v oblasti HD technologií, vyvinula první 32GB paměťovou kartu formátu SDHC certifikovanou v rychlostní třídě Class 6, což z ní činí ideální médium pro ukládání video záznamů ve formátu HD.

Nově vyvinutá karta disponuje obrovskou kapacitou 32GB a je ideální pro pořizování video záznamu ve formátu AVCHD u SD kamer s vysokým rozlišením obrazu. Nová karta nabídne oproti stávajícím modelům dvojnásobnou kapacitu, takže dokáže pojmout zhruba 8 hodin video záznamu ve formátu HD (1440x1080) a pět hodin a dvacet minut ve formátu full HD (1920x1080). Díky rychlostní specifikaci Class 6 a přenosové rychlosti až 20MB/s si uživatelé budou moci vychutnat skvělý výkon a vysoce kvalitní nahrávky.

Karta je rovněž vybavena novou funkcí „etiket“, která uživateli umožňuje zapisovat titulky nebo komentáře přímo na etikety na čelní a zadní straně karty. Společnost Panasonic hodlá tuto novou funkci zavést i u dalších paměťových karet formátu SD, a to v průběhu jara 2008, kdy dojde k postupné změně jejich designu.

Příchod nové 32GB SDHC karty na náš trh tak dále posiluje nabídku řady Pro High Speed, v níž Panasonic v současné době nabízí pět modelů s kapacitami: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB a 16GB. Všechny mají rychlostní specifikaci Class 6 a výrobce na ně poskytuje desetiletou záruku. Nová karta Panasonic se u nás objeví začátkem letošního jara a bude se prodávat přibližně za 10 000 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse