Vodafone - nabídka pro CK

6. 2. 2008 15:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone připravil speciální balíček služeb ušitý na míru cestovním kancelářím. Ty bez dalších starostí mohou získat přesně to, co ke svému podnikání potřebují a přitom ušetřit. Balíček zahrnuje flexibilní tarify, se službou Vodafone Passport volání z ciziny za domácí ceny, neomezené volání v rámci firmy zdarma a datový tarif pro komunikaci mimo kancelář.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Součástí nabídky je možnost ušetřit 20 až 35 procent při nákupu vybraných notebooků Dell nebo 20 procent na roční předplatné odborného časopisu pro cestovní kanceláře COT business. K tarifu Nabito 700 si cestovní kanceláře mohou pořídit i komunikátor Vodafone 1605 za cenu 5477 Kč nebo telefon Nokia 2630 za 7 Kč. To vše zákazníci získají při nákupu do konce února.

„Díky balíčku mohou být cestovní kanceláře flexibilní kdekoli v České republice i v zahraničí a mít svou kancelář, včetně internetu, stále při sobě. Cílem balíčku je také podpora firem v rozvoji jejich podnikání,“ říká Martin Pejša, ředitel taktického marketingu pro firemní zákazníky Vodafone.

Vodafone se s touto nabídkou šitou na míru bude prezentovat i na veletrhu cestovního ruchu Holiday Word. Zúčastní se ho spolu s jedním ze svých významných klientů, cestovní kanceláří m\xB4plus travel a.s.. „Právě taková úzká spolupráce s podnikateli, kteří jsou zároveň klienty Vodafonu, je nejlepší způsob, jak pochopit jejich potřeby a prostředí, ve kterém pracují,“ dodává Martin Pejša.

Nová nabídka pro cestovní kanceláře je další z řady nabídek sestavených speciálně podle požadavků jednotlivých odvětví. Doplňuje tak současnou nabídku pro stavební firmy, výrobní firmy, řešení pro obchodníky a pro obchodní sítě.

Více na www.reseninamiru.vodafone.cz

Tiskové zprávy

Diskuse