Lexmark X560n, X560dn - barevná laserová multifunkce

7. 2. 2008 17:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Lexmark představuje nová barevná laserová multifunkční zařízení zvyšující vaši produktivitu!

Lexmark X560n, X560dn - barevná laserová multifunkce

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Lexmark představuje nové barevné laserové multifunkční produkty Lexmark X560n a X560dn, které umožňují zákazníkům z oblasti obchodu dosáhnout vysoké kvality profesionálního barevného tisku a zvýšit produktivitu za použití snadno ovladatelného multifunkčního zařízení.

“Lexmark X560n je další variantou k oceňované řadě barevných laserových multifunkčních tiskáren pro zákazníky, kteří chtějí své podnikání obohatit o sílu barev,“ říká Marty Canning, viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize tiskových řešení a servisu. “Tiskárna Lexmark X560n také získala certifikát Energy Star, což ji činí ideálním produktem pro zákazníky přemýšlející o životním prostředí, kteří chtějí kupovat ekologické produkty.“

Lexmark X560n

Tato tiskárna je navržena pro zákazníky, kteří často tisknou a kopírují barevné dokumenty, neboť nabízí výkon nejvyšší třídy s tiskem rychlostí 30 stran za minutu černobíle a 20 barevně. Navíc umožňuje rychlé kopírování a nabízí mnoho funkcí skeneru a faxu. Obsahuje standardní síťové připojení, a proto může být snadno sdílena více uživateli, což umožňuje zredukovat počet zařízení a pomáhá zákazníkům snižovat náklady za energii a spotřební materiál.

Běžná koncová cena Lexmark X560n je 21.990 Kč bez DPH.

Oboustranný tisk
Pro zákazníky, kteří myslí na naše životní prostředí a nechtějí plýtvat papírem, představila společnost Lexmark model X560dn, který má integrovanou funkci oboustranného tisku.

Běžná koncová cena Lexmark X560dn je 26.990 Kč bez DPH.

S tiskárnou Lexmark X560n mohou podnikatelé rychle a levně tisknout profesionální barevné prezentace, brožury, pozvánky a štítky bez ztráty času a peněz za zpracování dokumentů v copy centru. Pro ještě vyšší produktivitu disponuje Lexmark X560n automatickým podavačem na 50 listů, který umožňuje rychlejší a efektivnější faxování, skenování a kopírování vícestránkových dokumentů.

Tiskárna Lexmark X560n má snadnou údržbu a jednoduše se obsluhuje, navíc nabízí tonerové kazety s nejvyšší výtěžností a nejnižšími náklady ve své třídě. Lexmark X560n je první barevné laserové multifunkční zařízení v ceně pod 22.000 Kč, ke kterému je možné dokoupit tonerové kazety na 10.000 stran* ve všech čtyřech barvách. To umožňuje zákazníkům snižovat náklady na tisk a minimalizovat nepříznivý dopad na životní prostředí sníženým množstvím spotřebovaných tonerových kazet. Navíc Cartridge Collection Program společnosti Lexmark, který je zdarma dostupný ve více než 50 zemích, umožňuje zákazníkům vrátit použité tonerové kazety bez dalších nákladů na obnovu nebo recyklaci.

Software NewSoft Presto! Page Manager Deluxe
Pro snazší skenování, sdílení a organizaci dokumentů obsahuje Lexmark X560n také software NewSoft Presto! Page Manager Deluxe. Zákazníci mohou využívat software pro konverzi naskenovaných dokumentů do standardního PDF formátu nebo pro převod obsahu dokumentů do tabulek nebo textového editoru za použití optického rozpoznávání znaků (OCR). Aby pomohl ušetřit ještě více času, dovoluje software zákazníkům skenovat dokumenty přímo do aplikací v jejich počítači.

* Průměrná deklarovaná výtěžnost černých nebo barevných tonerových kazet je v souladu s normou ISO/IEC 19798.

Tiskové zprávy

Diskuse