O2 - ADSL pro firmy za polovinu

8. 2. 2008 12:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Špičkové počítače a O2 Internet ADSL pro firmy za polovinu

Špičkový počítač za polovinu získá každý podnikatel, který do konce května využije akční nabídky služby O2 Počítačové řešení. Za polovinu běžné měsíční ceny získá na půl roku také O2Internet ADSL4096. Pokud již firemní zákazník službu pevného připojení k internetu využívá, umožní mu Telefónica O2 pořídit si výhodně zvlášť počítače a naopak: využívá-li službu O2 Počítačové řešení, může si objednat připojení k internetu se slevou na půl roku. K prvním 4 000 objednaných počítačů "přibalí" Telefónica O2 zdarma přenosný harddisk s kapacitou 120 GB.

Službu O2 Počítačové řešení firma představila v říjnu minulého roku. Kromě spolehlivých počítačů do kanceláře i na cesty garantuje společnost Telefónica O2 svým zákazníkům každé 2 až 3 roky obměnu počítačů, dopravu a instalaci, profesionální technickou podporu každý pracovní den od 8 do 21 hodin a v případě poruchy hardware návštěvu technika druhý pracovní den přímo ve firmě zákazníka. V rámci aktuální nabídky nabízí O2 Počítačové řešení prvních 6 měsíců za polovinu běžné ceny, tedy už od 367 Kč (436,73 Kč s DPH) měsíčně. V této ceně je i spolehlivé, vysokorychlostní připojení k internetu. Podrobnosti o službě jsou k dispozici zde.

Doplňky a příslušenství k počítačům a notebookům si zákazníci mohou objednat ve společném internetovém obchodě společností Telefónica O2 a Hewlett-Packard.