Mobilní telefony mivvy - nový distribuční systém

8. 2. 2008 11:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Šikovné mobilní telefony mivvy nově v dalších 200 prodejnách

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci nově seženou šikovné mobilní telefony značky mivvy v dalších více než 200 prodejnách v celé České republice. K dostání tak bude například mobilní telefon mivvy dual, který umožňuje používat zároveň dvě SIM karty a bez nutnosti přepínání nebo vypínání telefonu, nebo stylový mivvy music, nejmenší telefon na světě s MP3 přehrávačem.

Společnost mivvy a.s. dnes informovala o důležité změně v distribuci mobilních telefonů stejnojmenné značky v České Republice. Nová struktura reflektuje všechny požadavky zákazníků a zajišťuje tak dostupnost ve všech obchodních kanálech na celém území.

Oficielními distributory mobilních telefonů mivvy v České Republice jsou počínaje dnešním dnem společnosti Agora DMT a.s., S E T O S spol. s r.o. a 3A.CZ s.r.o.

„Považuji nový distribuční systém rozhodně za pozitivní změnu. Abychom mohli využít celého potenciálu trhu, a zároveň abychom všem prodejcům umožnili využít příležitostí, které mobilní telefony mivvy přinášejí, dospěli jsme přirozeně k tomuto modelu.“ řekl Vít Roubal, obchodní ředitel a člen představenstva společnosti mivvy .

Distributoři nabídnou mobilní telefony mivvy koncovým zákazníkům nejen na svých více než 20 kmenových prodejnách, ale také v dalších téměř 200 partnerských obchodních místech v sítích SPACE a SO EASY. Servis přístrojů a další podporu značky zajišťuje i nadále společnost mivvy.

„Nový distribuční systém je důležitým krokem směrem k zákazníkům. Mobilní telefony mivvy tak získávají díky zkušenostem našich nových distributorů další přidanou hodnotou.“ řekl Miroslav Jura, marketingový ředitel společnosti mivvy.

Další informace o společnosti a produktech mivvy jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse