HTC P3470 - mobil s GPS

12. 2. 2008 16:59    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC (TAIEX: 2498; “HTC”), vedoucí světový výrobce smartphonů a PDA zařízení s operačním systémem Microsoft Windows Mobile, dnes na evropském trhu představil HTC P3470, zatím posledního člena svého portfolia: kombinaci svěžího designu, velkého displeje, navigačního software a baterie s dlouhou životností. P3470 určuje nový standard v cenově dostupných smartphonech s GPS.

HTC P3470  - mobil s GPS

„HTC P3470 začlenil GPS navigaci do inovativního a vysoce výkonného telefonu, který přináší výhody lokalizace zákazníkům hledajícím výkon a cenovou dostupnost,” uvedl Florian Seiche, viceprezident HTC Europe. „Je nám velkým potěšením představit další produkt v našem portfoliu. Pokračujeme v závazku poskytovat uživatelům možnost volby.”

Pouhých 108 mm vysoký HTC P3470 má jakožto jedno z nejkompaktnějších zařízení v nabídce HTC zásadní význam. Disponuje širokou škálou funkcí, kterou dnes uživatel vyžaduje a po které touží. HTC P3470 nabízí snadno použitelné, jednoduché uživatelské rozhraní pro přístup k internetu, dokumentům, zprávám nebo například kontaktům.

Chytrý, jednoduchý a snadno použitelný TomTom Navigator 6 je nejlepší satelitní navigační řešení pro PDA a mobilní telefony. Intuitivní interface, jednoduché ovládání a snadné odbavování hovorů z něj dělají ideálního navigačního partnera pro P3470. Dotykové uživatelské rozhraní a velký 2,8“ displej zajišťují snadné použití AGPS. HTC P3470 je skutečně mobilní díky baterii s dlouhou výdrží a navíc obsahuje 1GB MicroSD kartu pro mapování a ukládání dat do paměti.

HTC P3470 se bude v evropských zemích prodávat za 449 EUR.

Základní specifikace
• Rozměry: 108 x 58,3 x 15,7 mm
• Hmotnost: 122 g
• Konektivita: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz