HTC Shift

12. 2. 2008 17:05    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC Shift, první mobilní počítač, s kterým můžete být až tři dny nepřetržitě připojeni k emailu

HTC Shift

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HTC Shift spojuje novinku Origami Experience 2.0 od společnosti Microsoft, snadno ovladatelný webový prohlížeč, přístup k emailům a bezdrátový internet
HTC (TAIEX: 2498; “HTC”), vedoucí světový výrobce smartphonů a PDA zařízení s operačním systémem Microsoft Windows Mobile, dnes oznámil na World Mobile Congress v Barceloně uvedení HTC Shift na evropský trh. HTC Shift kombinuje výkon Windows Vista spolu s novinkou Origami Experience 2.0 od společnosti Microsoft a nepřetržitým připojením k internetu pomocí technologií 3G/HSDPA. Dlouhá výdrž baterie dovolí přístup k emailům až po dobu 3 dnů.

Microsoft Origami Experience 2.0 umožní lepší přístup k obsahu a využití kapacity díky nově přidanému, dotykem snadno ovladatelnému, prohlížeči, RSS čtečce a přehrávači médií. Obsahuje také aplikaci Origami Now, která uživateli zprostředkuje jediným dotykem přístup ke všem důležitým informacím, včetně e-mailu, kalendáře, předpovědi počasí či úkolům, na jediné obrazovce, která se navíc přizpůsobuje podle času, dne a dokonce i polohy.

„Spojení nové verze Origami Experience s HTC Shift nabízí dokonalejší a přirozenější ovládání mobilních počítačů. Myslím, že uživatelé budou opravdu nadšeni z vylepšeného přístupu a pohybu po internetu pomocí prstů,” říká Peter Chou, prezident a CEO společnosti HTC. „HTC Shift zprostředkovává zcela nové zážitky uživatelům, kteří čekají vždy připravený a připojený mobilní počítač přeplněný novinkami a funkcemi, které lze očekávat spíše od notebooku.”

„HTC Shift je první mobilní počítač spojující výkon Windows Vista a Origami Experience 2.0 v moderním designu, který kombinuje 3G konektivitu a výsuvnou klávesnici,” zmiňuje Bill Mitchell, viceprezident divize Microsoft Windows PC|3. „Pro Microsoft je potěšením spolupracovat s HTC a těšíme se na pokračování našeho dědictví inovativních smartphonů a nyní i mobilních počítačů.”

HTC Shift uspokojí špičkovým výkonem, funkcemi a konektivitou i nejnáročnější zákazníky. To vše ve stylovém těle, které má poloviční velikost a zlomek hmotnosti klasických notebooků. HTC Shift je první zařízení používající inovativní technologii HTC nazvanou SnapVUE. SnapVUE umožňuje stálý přístup k emailům, kalendáři, SMS zprávám a kontaktům bez nutnosti plně zapínat zařízení a pomáhá tím šetřit výdrž i životnost baterie. HTC Shift s pouhými 800g a 7" dotykovým výsuvným displejem (podobnou velikost mají dva DVD obaly) přináší Windows Vista Business edition a 40 GB hard disk. HTC Shift je plně mobilní kancelář nabízející vysokorychlostní připojení díky třípásmovému UMTS/HSDPA a čtyřpásmovému GSM/GPRS/EDGE stejně dobře jako pomocí Bluetooth 2.0 a Wi-Fi. Bohatá multimediální výbava HTC Shift využívá Windows Media Player 11. Ten poskytuje snadný přístup k hudbě, videím a fotografiím.

Cena
HTC Shift se bude v evropských zemích prodávat za 1199 EUR.

Tiskové zprávy

Diskuse