Kingston - DataTraveler Micro Reader

12. 2. 2008 18:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje USB disk a čtečku DataTraveler Micro Reader pro snadnější práci s paměťovými kartami mobilních telefonů

Kingston - DataTraveler Micro Reader

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový USB flash disk a čtečka v jednom zařízení nabízí rozšíření možností
pro mobilní uživatele, ať jsou kdekoli

Společnost Kingston Technology Company, Inc., největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení čtečky a USB flash disku DataTraveler® Micro Reader – řešení typu „vše v jednom“, které dokáže ukládat, přenášet a číst obsah na mobilních paměťových kartách.
„Vzhledem k tomu, jak jsou mobilní telefony vybaveny stále vyspělejšími funkcemi, jež si vynucují větší místo v životě mobilních spotřebitelů, vyvíjí společnost Kingston Technology paměťové karty s vyššími přenosovými rychlostmi a větší kapacitou a všestranná zařízení pro práci s nimi přes rozhraní USB, aby tak uživatelům pomohla jejich mobilní zařízení využívat naplno,“ řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Kingston. „Jsme přesvědčeni, že DT Micro Reader bude velmi dobře přijat komunitou mobilních uživatelů jako inteligentní řešení v jednom zařízení pro navigaci a práci s velkým množstvím přístrojů a formátů paměťových karet na dnešním trhu.“

USB disk a čtečka DataTraveler Micro Reader podporuje funkci ReadyBoost™ ve Windows® Vista a má kapacitu vlastní flash paměti až 2 GB* a rozšiřující slot, který umožňuje čtení karet microSD, microSDHC nebo Memory Stick Micro™ (M2). Je dokonalým pomocníkem pro uživatele, kteří si přejí minimalizovat počet zařízení, která s sebou nosí, a mít přitom vždy po ruce praktický USB disk pro ukládání dat jako spolehlivý způsob přenosu hudebních skladeb, videoklipů, fotografií a jiných souborů mezi mobilním telefonem a počítačem.

Mobilní telefony, které pracují s paměťovými kartami microSD, microSDHC nebo Memory Stick Micro™ (M2) mohou využít výhod disku a čtečky DT Micro Reader umožňující funkci „drag-and-drop“, čili prosté přetažení souborů mezi počítačem PC nebo Mac a mobilním telefonem. S digitálním obsahem je nyní tedy možné snadno pracovat v mobilním telefonu, aniž by bylo nutné jej připojovat pomocí kabelu.

USB flash disk a čtečka v jednom DataTraveler Micro Reader má pětiletou záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu.

Vlastnosti a technické údaje:

• Všestrannost: lze použít jako USB flash disk a/nebo jako čtečku paměťových karet microSD, microSDHC a Memory Stick Micro™ (M2) **
• Kompatibilita: pro karty SD 2.00, microSDHC a rozhraní USB 2.0
• Praktičnost: velikost do kapsy pro snadné přenášení
• Snadnost použití: plug-and-play ve spojení s jakýmkoli USB portem
• Záruka: záruční doba pět let
• Rozměry: 64,0 mm x 19,8 mm x 10,4 mm (2,52" x 0,78" x 0,41")
• Kapacity*: 1 GB, 2 GB
• Podporuje funkci ReadyBoost ve Windows Vista
• Provozní teploty: 0° až 60° C (-32° až 140° F)
• Teploty pro uskladnění: -20° až 85° C (-4° až 185° F)
• Hmotnost: 8,68 g (0,31 oz.)

USB disk a čtečka Kingston DataTraveler Micro Reader
Označení modelu - Výrobcem doporučená maloobchodní cena
DTCRC/1GB - 333 Kč bez DPH
DTCRC/2GB - 489 Kč bez DPH

* Část z uvedených kapacit je využita pro formátování a další funkce a není proto k dispozici pro ukládání dat. Podrobnější informace naleznete v Průvodci pro flash paměti společnosti Kingston na adrese: www.Kingston.com/flash_memory_guide. Některá zařízení nemusí podporovat všechny uvedené možnosti. Podporované konfigurace vždy naleznete v návodu pro jejich použití.

** Memory Stick™ a Memory Stick Micro™ (M2) jsou ochranné známky společnosti Sony Corporation. Kingston není součástí Sony Corporation.

Další informace o paměťových produktech společnosti Kingston můžete získat na internetové adrese http://www.kingston.com/europe.

Tiskové zprávy

Diskuse