Servodata - meziroční nárůst obratu

12. 2. 2008 18:28    Rubrika: Tiskové zprávy

z prodejů řešení společnosti HP

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Servodata, přední evropský distributor komponent a infrastruktury podnikových řešení, ohlásila výsledky prodeje přístrojů a řešení společnosti Hewlett-Packard za rok 2007. V meziročním porovnání byl zaznamenán nárůst obratu o celých 40 %, navíc se také o 21 % zvýšil počet aktivních obchodních partnerů. Servodata tak potvrzují svou dlouholetou stabilní pozici jednoho z nejvýznamnějších partnerů společnosti HP.

„Přestože řešení od společnosti Hewlett-Packard patří mezi špičku v oblasti IT a nejprodávanější produkty na českém trhu i ve světě, dosažené výsledky obratu z prodejů zařízení HP nás velmi příjemně překvapily,“ řekl Jan Rosenbaum, ředitel divize pro HP produkty ve společnosti Servodata. „Denně se stále znovu přesvědčujeme, že kvalitní produkty od HP v kombinaci s osvědčenými distribučními modely naší společnost tvoří lákavou kombinaci, která generuje stále rostoucí poptávku ze strany našich obchodních partnerů. A navíc, díky řadě akvizicí, jež společnost HP v poslední době realizovala a výrazně tak rozšířila své technologické zázemí, věříme, že i v letošním roce zaznamenáme další dvouciferný růst obratu z prodejů HP řešení.“

Ke konci loňského roku 2007 dosáhla Servodata z prodeje produktů a řešení společnosti HP navýšení o 100 milionů korun. Tento čtyřicetiprocentní nárůst je dalším vynikajícím meziročním zlepšením obratu, které navazuje na velmi úspěšný nárůst obratu i z předchozího meziročního srovnání, a zvláště cenný vzhledem k řádu částky obratu.

Servodata ovšem nekončí své aktivity pouze u prodejů HP řešení – svým partnerům nabízejí i přidanou hodnotu v podobě vyškolených odborníků, kteří jsou připraveni pomoci s návrhem řešení, konfigurací zařízení HP a jejich uvedením do provozu. Technici společnosti Servodata se pravidelně účastní školení a seminářů, takže drží krok s nejmodernějšími tržními trendy a nabídkami. Servodata jsou držitelem několika certifikací společnosti HP, mají status Value Add Distributora a patří ke skupině významných HP partnerů.

Tiskové zprávy

Diskuse