Ericsson IPTV pro Valtech

12. 2. 2008 18:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Kanadský dodavatel Valtech Communications Inc. se rozhodl pro řešení IPTV od společnosti Ericsson

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Valtech Communications Inc., kanadský dodavatel služeb nové generace triple-play, si vybral řešení IPTV od společnosti Ericsson. Díky používání této technologie bude Valtech Communications Inc. schopna svým zákazníkům poskytovat nové a kvalitnější TV služby.

Řešení IPTV společnosti Ericsson zahrnuje širokopásmový přístup nové generace, směrovače multi-service edge, špičkovou video kompresi, IPTV middleware a platformy pro distribuci obsahu. Širokopásmová infrastruktura nové generace umožňuje snadnější kombinaci dat, hlasu a video služeb.

Ericsson IPTV řešení umožní společnosti Valtech poskytnout širší nabídku standardních kanálů, kanálů s vysokým rozlišením a více interaktivních služeb. Také přináší personalizované a multimediální služby na mnohem vyšší úrovni než nabízí současné TV vysílání.

“Pro společnost Ericsson jsme se rozhodli nejen kvůli kvalitní platformě IPTV, kterou nabízí, ale také pro její nabídku nejmodernějších komponentů, technologicky silného partnerství a dostupnosti místních specialistů se znalostí problematiky. Společně tak můžeme vyvíjet nové IPTV standardy v severní Americe a dalších zemích.” řekl René Arbic, prezident společnosti Valtech.
“Řešení IPTV od společnosti Ericsson, které zahrnuje komponenty společnosti TANDBERG Televison a Redback Networks (akvizice společnosti Ericsson), společně se znalostí systémové integrace a místní servisní organizací, poskytne společnosti Valtech kompletní řešení potřebné pro vývoj pokročilých služeb.Co se odbornosti týče, zástupci společnosti Valtech byli ohromeni výzkumným a vývojovým centrem Ericsson v kanadském Quebecu a jeho technickou způsobilostí." říká Mark Henderson, prezident a generální ředitel společnosti Ericsson Canada.

Řešení Ericsson IPTV

Společnost Ericsson nabízí end-to-end řešení IPTV, které zahrnuje IPTV middleware, video na vyžádání (video on demand), síťový videorekordér, IPTV zařízení, ochranu obsahu, infrastrukturu IPTV, systémovou integraci a IPTV aplikace - například hry. Společnost Ericsson k dnešnímu dni uzavřela přes 180 smluv na dodávku IPTV, mezi které patří komerční smlouvy, smlouvy o zkušebním provozu, projekty na systémovou integraci IPTV, IPTV head-end smlouvy a smlouvy na dodávku IPTV infrastruktury pro přístup, metropolitní přenos a IP Edge.

Tiskové zprávy

Diskuse