Acer Advantage - záruka on-site

13. 2. 2008 10:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer zařadil do nabídky nové rozšířitelné záruky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Od 1. února tohoto roku uvádí společnost Acer na český a slovenský trh novinku v péči o své zákazníky. Všichni noví majitelé notebooku Acer mají nyní možnost zvolit tříletou záruku Acer Advantage typu on-site. Notebooky se zárukou on-site budou servisovány na místě provozu notebooku; v případě nahlášení závady do 14:00 se technik dostaví k opravě následující pracovní den.

"Rozšířením nabídky záruky o možnost oprav notebooku na místě provozu během tří let od zakoupení dále zlepšujeme nabídku pro firemní a náročné soukromé zákazníky", dodává Tomáš Cech, Country Manager pro Českou republiku, Slovensko Polsko. "Věřím, že zároveň s dokončením projektu budování regionálního servisu v Brně je nyní servis produktů Acer na špickové úrovni, jakou jen málo z našich konkurentů může zákazníkum nabídnout. Více než polovina produktů je v Brně nyní servisována do druhého dne po přijetí; přesto ti nejnáročnejší zákazníci mají nyní možnost opravy do druhého dne přímo na místě."

Doporučená cena pro koncového uživatele je 3 990 Kč bez DPH. Rozšíření záruky Acer Advantage je možné zakoupit u každého prodejce výpočetní techniky. Záruku je nutné zaregistrovat do jednoho roku od zakoupení notebooku. Servis probíhá v pracovních dnech od 9 do 18 hodin. Závady se hlásí na dispečinku regiononálního servisního střediska společnosti Acer v Brně; stejné servisní středisko bude zajištovat udržování skladu a distribuci náhradních dílů.

Nabídka záruk na pro notebooky Acer je tímto zcela kompletní. Standardní dvouletou záruku pro všechny uživatele tak doplňují rozšíření na tři roky, výše uvedená tříletá záruka on-site i mimořádně atraktivní možnost rozšíření záruky včetně pojíštění náhodné škody na notebooku, kdy Acer opraví v rámci jakoukoliv závadu, včetně mechanického poškození; v případě totálního zničení notebooku je tento v rámci záruky vyměnen (pouze v případě opravy/výměny displeje je zákazníkovi účtována spoluúčast ve výši 100 Euro).

Tiskové zprávy

Diskuse