Samsung Ultra Edition

13. 2. 2008 10:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung odkrývá „svou duši“ na kongresu Mobile World, aby představil oslňující novou řadu mobilních telefonů

Samsung Ultra Edition

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Řadu novinek vede Samsung Ultra Edition
Mobilní WiMAX přináší skutečné technické inovace

Samsung Electronics Co., Ltd, vedoucí světový výrobce mobilních telefonů a telekomunikačních systémů, představuje nové řady stylových telefonů na World Mobile Congress 2008.

Nové modely byly inspirovány vírou Samsungu v právo každého na možnost volby. Vlajkovou lodí Samsung na WMC je model Soul – Duše, z řady Ultra Edition. Soul vás okouzlí spojením dokonalého provedení, krásy a nejnovějších technologií i navigačními tlačítky, které se na klávesnici mění v závislosti na požadavcích uživatele. Se Soul budete vyčnívat z každého davu, ať už budete obklopeni jakýmikoli mobilními telefony.

Štíhlý a lehký, ale zároveň vybavený technologií HSDPA a 5megapixelovým fotoaparátem, je Soul dokonalou ukázkou toho, že Samsung je současně jedničkou v technologiích i designu. Přes pouhých 12,9mm tloušťky se může pochlubit pokročilými fotografickými funkcemi, včetně 5MPx fotoaparátu s power LED, detekcí obličeje, stabilizací obrazu a Wide Dynamic Range (WDR). Pro rychlé prohlížení internetu a stahování dat je mobil vybaven technologií High Speed Downlink Packet Access (HSDPA), která dosahuje rychlosti až 7.2 Mbps. Zážitek z hudby umocní vylepšená navigace v hudební knihovně a digitální zesilovač ICEpower® značky Bang & Olufsen. Magic Touch využívající DaCP™ umožňuje jednoduchý a intuitivní pohyb v navigačních nabídkách tím, že mění funkce tlačítek v závislosti na potřebách každého uživatele.

Soul je připraven pokračovat v úspěšném tažení předchozích modelů řady Ultra Edition, jako byly D900 a U600. Jsme si jistí, že ještě zvětší náskok Samsungu před ostatními výrobci v kategorii špičkových mobilních telefonů.”

Soul je základní podstatou mobilních technologií: tenký, lehký a stylový produkt, který ale zároveň v jednom těle skrývá všechno, co si jen můžete od mobilního telefonu přát. Tento produkt, sexy kombinace vysoce stylového designu a funkcionality je triumfem ve spojení extremních protikladů – přenosnosti a multifunkčnosti.

Přizpůsobí se vám
Soul zvyšuje svou užitečnost pro každého majitele pomocí schopnosti přizpůsobit se mu v závislosti na aplikaci, kterou právě používá. Díky Magic Touch od DaCP™ se označení navigačních tlačítek na klávesnici mění v závislosti na požadavcích uživatele. Díky tomu je pohyb v navigačních nabídkách snadný, intuitivní a pohodlný. Stejně tak se v závislosti na zvolené funkci mění ikony na navigačním panelu. Například, pokud je telefon přepnutý do hudebního modu, rozsvítí se ikony týkající se ovládání hudebního přehrávače. Při fotografování zase ikony určené k ovládání fotoaparátu, jako třeba zoom a jas.

Soul také přináší novou sérii grafického uživatelského rozhraní, která uživatelům nabízí tři různé možnosti. Díky tomu, si každý může své uživatelské rozhraní upravit podle svých osobních potřeb a vkusu. Navíc je možné vytvářet si vlastní vzhledy pomocí zabudovaného UCS nastavení. Skiny displeje je možné měnit pomocí různých kombinací obrázků na pozadí, typů písma a barev.

Umění méně
Nový model navazuje na vzhled populární řady Ultra Edition extrémním minimalismem v tenkém designu. Soul má plně kovové tělo se špičkovým vzhledem, přirozenou barvou a neklouzavým povrchem.

Mobil pro každý životní styl
Pokud se nerozhodnete pro Soul, nabízí Samsung model G810. G810 je perfektní volbou pro ty, kdo chtějí mít všechny multimediální funkce a zároveň nechtějí obětovat nic z přenosnosti. Další v řadě je P960 – nejnovější DVB-H mobil značky Samsung, jehož uvedení je plánováno na duben.

Pro fanoušky multimédií, kteří se nehodlají zřeknout profesionální kvality hudby a fotoaparátu, má Samsung následující nabídky. F400 je mobilní telefon zaměřený na hudbu. Díky digitálnímu zesilovači ICEpower® od Bang & Olufsen přináší nejlepší kvalitu zvuku a navigační tlačítko, speciálně určené k ovládání přehrávače. Unikátní dvojitá vysouvací konstrukce ukrývá působivé hi-fi reproduktory. F480 je vybaven 5MPx digitálním fotoaparátem s dotykovým displejem. Jeho elegantní a trendy design jistě dokonale uspokojí každého uživatele.

Pro ty, kdo vyžadují stylové a zároveň výkonné pracovní mobily, je připraven k uvedení model s označením i780 a řada dalších smartfonů, založených na operačních systémech MS Windows Mobile, Linux a Symbian.

Špička v Mobile WiMAX
Návštěvníci na Mobile World Congress si mohou vyzkoušet Samsung Mobile WiMAX – demonstraci síťového propojení s GSM zařízeními. Díky speciálně vyvinutému prototypu zařízení Mobile WiMAX bude v expozici Samsungu možné shlédnout plynulý přenos videa při přechodu z pokrytí Mobile WiMAX do GSM. Dále zde budou k vidění různé škály základnových stanic pro Mobile WiMAX, takzvané U-RAS a futuristická technologie OFDMA.

Více o mobilních technologiích a mobilních telefonech společnosti Samsung najdete na stránkách www.samsungmwc.com. Navštívit nás můžete v hale 8, stánek 8A129 na Mobile World Congress, Barcelona.

Samsung Soul Specifikace

Standard: HSDPA (7.2 Mbps) GPRS/EDGE Tri-Band
Fotoaparát: 5 Megapixelů
Power LED
Auto Focus
Wide Dynamic Range (WDR), rozpoznávání tváře
Stabilizátor obrazu, Image Editor
Displej: 2.2” 16M QVGA TFT LCD
DRM 2.0 + MDP (WMDRM)
Magic Touch by DaCP™
Uživatelem nastavitelné grafické rozhraní
FM Radio
Vlastnosti: Multi-format Audio & Video
Bluetooth Stereo Headset(A2DP)
Bluetooth 2.0 / USB 2.0
Paměť: Externí paměť: microSD
Rozměry: 104 x 49 x 12.9 mm
* Specifikace produktu se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Tiskové zprávy

Diskuse