Ericsson - nové hostované služby

16. 2. 2008 08:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Ericsson spustila nové hostované služby posilující portfolio hostovaných služeb Ericssonu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Ericsson oznámila rozšíření své nabídky hostovaných služeb o tyto tři nové služby: Me-On-TV, Hosted Location Based Servis a Hosted Mobile Advertising. Společnost Ericsson tak plně zodpovídá za integraci, zajištění nepřetržitého provozu a údržbu služeb. Operátoři se tak mohou plně soustředit na svou hlavní činnost.

Služba Me-On-TV je služba, která podporuje mediální společnosti, mezi které patří vysílací společnosti, produkční společnosti a správcové webových sítí, tak aby zákazník mohl být více zapojen do televizního vysílání. Služba Me-On-TV umožňuje interaktivní televizní vysílání a obohacení pořadu o příspěvky dodané tzv. "občanem zpravodajem", které natočil pouze pomocí své amatérské kamery v mobilním telefonu.

Další služba nazvaná Hosted Mobile Advertising je služba zaměřená na mediální společnosti a operátory. Poskytuje nové mediální kanály pro distribuci reklamy pro široký okruh zákazníků přes SMS, MMS nebo pokročilejší reklamu. Navíc, pro operátory znamená tato služba další zdroj zisků do budoucna, kdy se tato služba stane jednou z klíčových pro zadávání reklamy.

Poslední z nové nabídky společnosti Ericsson je služba Hosted Location Based Services. Ta poskytuje operátorům portfolio vyhledávacích aplikací pro cílové zákazníky a firmy. Vyhledavače Local Search, Family Finder, a Friend Finder pomáhají uživatelům na cestách okamžitě dohledat potřebné destinace a své blízké. Workforce Management ,Tracking and Workforce Management nástroj pro enterprise segment, pomáhá společnostem lépe využít jejich pracovní sílu a zdroje.

" Model Hostingu je založený na schopnosti společnosti Ericsson rychle podpořit operátory v prezentaci nových atraktivních služeb a jejich uvedení na trh, " řekl Jan Frykhammar, senior viceprezident a ředitel divize Business Unit Global Services, Ericsson. "Představením řady nových zajímavých hostovaných služeb Ericsson jen zlepšuje své portfolio a potvrzuje pozici předního partnera v těchto službách.

Hosting je součástí hlavní nabídky Managed Services společnosti Ericsson.
V dnešním stále více složitějším světě obchodu, hosting výrazně usnadňuje operátorům dodávky služeb a jejich správu. Náklady operátorů na spouštění nových služeb jsou, díky odborným znalostem společnosti Ericsson v této technické a obchodní oblasti nižší.

Ericsson je světovým lídrem v poskytování technologií a služeb pro operátory. Zaujímá vedoucí pozici v oblasti technologií 2G a 3G, je dodavatelem komunikačních služeb a spravuje sítě pro více jak 185 milionů uživatelů. Portfolio společnosti zahrnuje infrastrukturu mobilních a pevných sítí, širokopásmové a multimediální řešení pro operátory, podniky a vývojáře. Společnost Sony Ericsson poskytuje spotřebitelům plně vybavené mobilní telefony a další příslušná zařízení.

Ericsson podporuje svou vizi “komunikace pro každého”prostřednictvím inovace, technologie a stálých obchodních řešení. Více než 70 000 zaměstnanců působících ve 175 zemích dosáhlo v roce 2007 tržeb ve výši 27.9mld. USD (189 mld. SEK). Společnost Ericsson byla založena v roce 1876 s hlavním sídlem ve Stockholmu, Švédsko. Akcie společnosti Ericsson jsou kótovány na burze ve Stockholmu, Londýně a na burze NASDAQ.

Více informací na www.ericsson.com

Tiskové zprávy

Diskuse