ASUS R300 - GPS navigace

20. 2. 2008 18:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Užijte si cestování s lehkou a přenosnou navigací

ASUS R300 - GPS navigace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS R300 s automatickou detekcí světla a Bluetooth handsfree pro bezpečnější jízdu

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, vydává nové PND R300, které je určeno uživatelům vyžadující GPS navigační instrukce nejvyšší kvality i lehkou přenositelnost. Nové vylepšené navigační zařízení má pouze 1,38 cm tenké tělo a váží 140 g. Kromě navigace poskytuje R300 také funkce komunikačního a zábavního centra a přichází s integrovaným bezdrátovým Bluetooth přijímačem pro odpovídání na telefonní hovory. Umí také přehrávat MP3 soubory a videa.

Intuitivní ovládání pro rychlou navigaci
Uživatelské rozhraní je velmi přívětivé, snadno se v něm zorientujete díky velké dotykové obrazovce a ovládání pomocí barevných ikon a obrázků. R300 využívá vysoce kvalitní 2D/3D mapy s názvy ulic, což činí navigaci jednoduchou a pohodlnou. Přístup k různým zájmovým bodům je navíc velmi rychlý na obsluhu, kdy není nutné zadávat všechna data manuálně. Rychle také zobrazuje informace o posledních vyhledávaných lokacích.

Bezpečnější řízení s automatickým detektorem osvětlení
Integrovaný automatický detektor osvětlení sám nastavuje úroveň podsvícení LCD podle různých světelných podmínek (den/noc/tunel), aby předcházel jasným odleskům a umožnil řidiči plně se koncentrovat na bezpečnou jízdu. Navigace R300 je dodávaná s Bluetooth přijímačem, který automaticky přijímá příchozí hovory a čte SMS.

Kompletní přenosné multimediální centrum
Stylové zařízení R300 s tloušťkou pouhých 1,38 cm a váhou 140 gramů slouží jako náhrada multimediálního vysílacího zařízení. Díky integrovanému FM vysílači může R300 směrovat veškerá hlasová data do audiosystému auta, a tím zajistit uživateli kvalitnější poslech hudby i informací. R300 dále obsahuje MP3 přehrávač a prohlížeč video souborů i fotek, umí dokonce uložit navigační software a předchozí trasy do flash paměti, aby nedošlo k jejich nechtěnému vymazání uživatelem. R300 podporuje též paměťové karty Micro SD rozšiřitelné až do velikosti 4 GB.

Základní technické parametry:
Operační systém: Microsoft® Windows® CE 5.0
Procesor: Samsung 2440, 400 MHz Procesor
Displej: 3,5palcový dotykový TFT displej, 65 000 barev,
320x240 (QVGA)
Paměť: Integrovaných 64 MB RAM, 128 MB Flash ROM
GPS: SiRF STAR III GPS čipset s vnitřní anténou
Rozšiřující slot: Micro SD Card slot (až 4 GB)
Konektivita: USB 1.1, Bluetooth 2.0 (s funkcí handsfree)
Rozměry: 101(Š) x 81,5(V) x 13,8 (H)mm, 140 g
Baterie/výdrž: 1 300 mAh, dobíjecí Li-Ion baterie (vyměnitelná)
Jiné: Automatický detektor osvětlení
FM vysílač (závisí na aktuálním státu)
Doplňkově TMC (Závisí na dostupnosti služeb TMC)

Tiskové zprávy

Diskuse