HP - akvizice Exstream Software

20. 2. 2008 19:01    Rubrika: Tiskové zprávy

HP míří akvizicí Exstream Software na neustále rostoucí trh automatizovaných dokumentů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Hewlett-Packard oznámila, že byla podepsána dohoda o akvizici společnosti Exstream Software, LLC, předního poskytovatele firemního software, racionalizujícího tvorbu a dodávky personalizovaných dokumentů a dalších komunikačních materiálů, která byla až doposud v soukromých rukou.

Exstream patří do portfolia společností American Capital Strategies, Ltd. (Nasdaq: ACAS). Finanční podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Technologie Exstream Software, která je spojena s účastí HP na výstupech dokumentů, pomůže firemním zákazníkům navrhovat, spravovat a publikovat strukturovaný a nestrukturovaný obsah v plně personalizovaném stylu prostřednictvím tisku a online služeb.

Po dokončení akvizice bude Exstream Software začleněn do oddělení Web Services and Software business divize Imaging and Printing Group (IPG) HP.

"Společnosti - ať už banky, zdravotnická zařízení nebo služby - potřebují relevantně komunikovat aktuální personalizované informace se svou klientelou prostřednictvím širokého spektra kanálů," uvedl senior vice president, Web Services and Software Business, IPG, HP David Murphy. "Očekáváme, že akvizice společnosti Exstream umožní HP oslovit širší záběr zákazníků a být silným hráčem na neustále rostoucím trhu automatizovaných dokumentů."

"Jsme velice spokojení, že spojení HP zvýší naše možnosti pomoci firemním zákazníkům na celém světě efektivně rozvíjet personalizovanou komunikaci," prohlásil prezident a výkonný ředitel Exstream Software Richard Troksa. "Kombinace řešení Exstreamu a tiskového software HP poskytne zákazníkům komplexnější přístup ke spolehlivější a cílenější firemní komunikaci."
Další podrobnější informace jsou zveřejněny na www.hp.com/go/exstream.

Tiskové zprávy

Diskuse