Intel - 100 Best Corporate Citizens

21. 2. 2008 14:53    Rubrika: Tiskové zprávy

V žebříčku figurují společnosti, které nejúspěšněji kombinují obchodní zájmy s odpovědným přístupem je společnosti v osmi oblastech: životní prostředí, změny klimatu, lidská práva, vztahy se zaměstnanci, řízení firmy, lobbying, dobročinnost a finanční výkonnost. Společnost Intel se pohybuje mezi dvaceti nejlepšími podniky od samotného založení žebříčku před 9 lety.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Intel se umístila na prvním místě letošního žebříčku “100 Best Corporate Citizens”. Zveřejněné výsledky ankety časopisu CRO Magazine, předního titulu zabývajícího se odpovědností vůči společnosti, jsou považovány za nejlepší ukazatel úrovně odpovědnosti firem vůči společnosti ve Spojených státech.

V přehledu figurují společnosti, které nejlepším způsobem kombinují obchodní zájmy se zodpovědným přístupem ke společnosti v osmi oblastech: životní prostředí, změny klimat, lidská práva, vztahy se zaměstnanci, řízení firmy, lobbying, dobročinnost a finanční výkonnost. Hodnocení je založeno na průzkumu a analýzách IW Financial a zabývá se především společnostmi z indexu Russell 1000. Společnost Intel se pohybuje mezi dvaceti nejlepšími podniky od samotného založení žebříčku před 9 lety.

Tiskové zprávy

Diskuse