Samsung CLX-6200

5. 3. 2008 09:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung představuje všestranné barevné laserové multifunkční tiskárny pro snadný a rychlý tisk

Samsung CLX-6200

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Řada multifunkčních tiskáren CLX-6200 rozšiřuje konektivitu, zvyšuje efektivitu a přináší flexibilitu pro malé a střední firmy

Samsung Electronics, světový lídr a inovátor na poli technologií, dnes představil řadu CLX-6200 – nejnovější multifunkční barevné laserové tiskárny. Tato nová zařízení přinášejí širší konektivitu, vyšší efektivitu a flexibilitu pro malé až střední firmy (SMB).

„Samsung se zaměřuje na to, aby svým zákazníkům z firem všem velikostí usnadnil každodenní činnosti,“ řekl Jang Jae Lee, senior vice president, divize Digital Printing společnosti Samsung Electronics. “Tuto novou řadu barevných multifunkčních laserových tiskáren jsme navrhovali s cílem pomoci malým a středním firmám ušetřit čas a peníze tím, že naše zařízení budou schopna zastat všechny role, které tyto firmy vyžadují.“

K novým zařízením Samsung řady CLX-6200 mají uživatelé přístup i bez připojení do sítě, čímž se práce s nimi značně urychluje. Přímé propojení z USB umožňuje skenování bez počítače a tisk přímo z USB disku. Tím se velice zrychluje a zjednodušuje práce – především v multiuživatelském prostředí.

Tiskárny Samsung CLX-6200 umožňují pracovat efektivně a šetřit čas. Zaručují také nízké tiskové náklady a celkové náklady na provoz, což přináší nezanedbatelné dlouhodobé úspory. Všechny modely dokáží tisknout a kopírovat až rychlostí 24 stran za minutu, což jistě ocení zaměstnanci malých a středních firem, kde je často potřeba tisknout barevně. Duplex Automatic Document Feeder** umožňuje automatický oboustranný tisk a skenování, čímž dochází k dalším úsporám díky snížené spotřebě papíru na jednu polovinu odstranění potřeby ručního zakládání papíru.

Aby byly uspokojeny potřeby celé široké škály firem, používá řada Samsung CLX-6200 širokou škálu tiskových řešení, včetně Samsung SmarThru™ (dokument management), SyncThru™ (správa síťových zařízení) a řešení pro správu zabezpečení. Zvýšená dostupnost, zajištěná díky pevnému disku s kapacitou 80 GB**, také přináší vyšší schopnost zvládat všechny tiskové požadavky víceuživatelského prostředí.

Řada CLX-6200 obsahuje čtyři ze 14 všestranných tiskových produktů pro firmy, které Samsung představuje tento týden na CeBITu v německém Hannoveru. Nová řada produktů byla navržena speciálně pro firmy od malých domácích kanceláří až po rozsáhlé korporace.

Kromě tiskáren rozšiřuje Samsung i svoji nabídku tiskových řešení, která firmám pomáhají maximálně využít tiskárny. Sem patří správa dokumentů a zařízení, vylepšené workflow a detailní reporty. (podrobnější informace o tiskových řešeních Samsung najdete v samostatné tiskové zprávě.)
Všechny představované produkty splňují vysoké standardy Samsungu na design a funkcionalitu, jejichž cílem je usnadnit život zákazníkům a pomoci zvýšit výkonnost firmám všech velikostí.
Další informace o produktech značky Samsung, představených na CeBITu najdete na www.samsung.com/cebit.

Tiskové zprávy

Diskuse