Ultra Mobile PC mivvy UM470

18. 8. 2008 21:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Nedávno oznámený subnotebook mivvy M310 se sotva objevil na pultech a už tu máme další novinku. Je jí mivvy UM470. Tentokrát se jedná o koncept UMPC, tedy o ultramobilní počítač. Takže základními poznávacími znaky jsou minimální rozměry, dotykový displej, výsuvná klávesnice a dlouhá výdrž na baterku.

Ultra Mobile PC mivvy UM470

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Praha, 18. srpna 2008 – Značka mivvy o sobě dává vědět stále častěji. Dnes bylo v předpremiéře představeno nové UMPC mivvy UM470. Oficiálního uvedení se společně s mivvy M310 dočká až za 10 dní na veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně.

Na první pohled zaujme 7“ dotykový displej kryjící celou horní část zařízení. Na pravé straně pak touchpad s funkčními tlačítky. Uvnitř se skrývá úsporný procesor VIA C7-M na frekvenci 1,2 GHz, který umožňuje provoz na standardní baterii slušné 4 hodiny. Jednoduchost ovládání zvyšuje také plnohodnotná výsuvná klávesnice.

V pouhých 720g hmotnosti se při rozměrech běžné knihy (190 x 120.8 x 30 mm) nacházejí všechny důležité technologie včetně bezdrátového připojení WiFi a BlueTooth. Mivvy UM470 disponuje mimo jiné výstupem na projektor, web kamerou nebo čtečkou paměťových karet. S přídavnými moduly jej lze rozšířit o satelitní navigaci GPS nebo o digitální TV tuner. V nabídce je i dokovací stanice.
Praktický pomocník se bude prodávat s předinstalovanými operačními systémy Windows XP a Vista nebo bez operačního systému. Maloobchodní cena je nastavena od 15.999 Kč s DPH.

Další informace jsou k dispozici na www.mivvy.eu.

O mivvy
Mivvy jsou šikovná zařízení, která přinášejí něco jiného, nového a atraktivního. Každé zařízení mivvy charakterizují zejména dvě základní vlastnosti: Přináší uživateli zásadní inovaci s použitím nejmodernějších technologií. A zároveň zůstává cenově přístupné nejširšímu množství zákazníků. Mivvy dnes na trhu v Čechách a na Slovensku znamená GSM mobilními telefony, notebooky, Ultra Mobile PC a MP4 přehrávače.

Mivvy je progresivní značka technicky vyspělých kvalitních zařízení.

Tiskové zprávy

Diskuse