Projektor Dell M109s

• váha pouhých 360g
• až 60“ projekce
• vícevstupový kabel 3 v 1

Společnost Dell představila nový miniaturní projektor Dell M109s. Je určen všem, kteří potřebují během svých cest často prezentovat menším skupinkám lidí a nemají sílu ani potřebu s sebou neustále převážet velký a často i těžký projektor. Model M109s se díky svým rozměrům (92 x 104 x 37 mm) vejde do dlaně a jeho neuvěřitelná mobilita je podpořena i minimalizací nutného příslušenství. Vše, s čím si projektor vystačí, je jediný multifunkční kabel, ve kterém je integrován vstup kompozitní, VGA a elektrického zdroje. Ten je navíc zajišťován 19,5V adaptérem, kompatibilním s celou řadou notebooků Latitude E. Odpadá tak nutnost s sebou vozit druhý zdroj, pokud je totiž notebook nabitý, lze po dobu prezentace notebookový zdroj využít k napájení projektoru.

„Miniprojektor M109s je opravdu revolucí na poli mobilních projektorů. Vše je natolik miniaturizováno a odlehčeno, že téměř ani nepoznáte, že máte v brašně na notebook i projektor. Úchvatná je také rychlost jeho uvedení do provozu. Odpadá dlouhé zapojování kabelů a nastavování. Díky řadě automatických korekcí a přednastavených funkcí je projektor plně funkční během několika desítek sekund,“ řekl Petr Zajíček produktový manažer společnosti Dell Computer.

Podrobnosti o projektoru m109s:
• Technologie DLP® a BrilliantColor TM – miliony přesných zrcadel efektivněji používají světlo k vytváření realistických obrázků a živých barev
• 800x600 SVGA nativní rozlišení – zobrazuje až 480 000 obrazových bodů s poměrem stran 4:3
• Snadné připojení – vícevstupový kabel umožňuje snadné připojení k notebookům, stolním počítačům, DVD přehrávačům a herním konzolím
• Dlouhá životnost projekce - zdroj světla tvoří bezrtuťový ekologický LED indikátor s životností až 10 000 hodin
• Ochrana heslem - možnost uzamčení projektoru heslem
• Možnost promítat - od 60cm do téměř 2,5 metru
• Automatická korekce - Keystone a svislé úpravy

Technické údaje:
Jas: 50 ANSI lumenů
Kontrastní poměr: 800:1
Rozlišení: 858 x 600 (SVGA)