D-Link - David Rusín na pozici Channel Sales Manager

6. 1. 2009 18:54    Rubrika: Tiskové zprávy

D-Link posiluje svůj tým

D-Link - David Rusín na pozici Channel Sales Manager

Nový pracovník přispěje k dalšímu růstu společnosti

D-Link, výrobce end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, rozšiřuje své řady o novou posilu v podobě Davida Rusína. Ten od ledna nastupuje na pozici Channel Sales Manager a ve své nové funkci bude zodpovědný za rozvoj partnerského kanálu
s distributory a 2nd tier partnery v regionu České republiky a Slovenska.

Před nástupem do společnosti D-Link pracoval David Rusín (25) ve firmě Techdata Distribution, kde ve funkci Product Managera zastupoval produkty značek D-Link, Epson a Pinnacle. Zároveň se zde podílel na marketingových aktivitách, rozvoji partnerských vztahů a vytváření nových obchodních příležitostí. Předtím David Rusín působil ve firmě Czech Computer na pozici obchodního zástupce pro hardware a software.

David Rusín vystudoval audiovizuální produkci na SVOŠF v Písku a prošel celou řadou odborných školení. Je svobodný a mezi jeho záliby patří hudební produkce, fotografování, streetball a snowboarding.

“Posílení personální oblasti je logickým krokem pro další růst společnosti
a zajištění spokojenosti stávajících i budoucích zákazníků,“ uvádí Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link Česká republika. “Pro D-Link bude David Rusín nepochybně přínosem. Ceníme si jeho organizačních dovedností i zkušeností z oboru a věříme, že s jeho příchodem pozdvihneme úroveň podpory partnerského kanálu.”