Herní klávesnice Logitech G19

7. 1. 2009 08:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech poskytuje hráčům naprostou kontrolu nad hrou díky novým perifériím řady G pro hraní na počítači

Herní klávesnice Logitech G19

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Herní klávesnice Logitech G19, náhlavní sada se surround zvukem Logitech G35 a laserová myš Logitech G9x obohacují produktovou řadu, která získává mnohá ocenění

Herní periférie řady G společnosti Logitech® nabízejí hráčům to, co chtějí nejvíce: naprostou kontrolu. Společnost Logitech dnes oznámila, že oceňované produkty řady G rozšiřuje o tři nové produkty, které budou nabízet přesnost, vysoký výkon a možnosti přizpůsobení podle vlastních představ: herní klávesnici Logitech® G19, náhlavní sadu se surround zvukem Logitech® G35 a laserovou myš Logitech® G9x. Nové periférie přinášejí vše, co hráči potřebují, aby mohli získat konkurenční výhodu nad soupeři – od programovatelných tlačítek přes prostorový zvuk s konfigurací kanálů 7.1 a laserový snímací senzor s rozlišením 5000 dpi až po podsvícené klávesy – herní periférie Logitech jsou nejlepší ve své třídě a jejich konstrukce je vytvořena s ohledem na splnění všeho, co jste si vždy přáli.
„Na produktové řadě G-series, čili u herních periférií, můžete dokonale vidět, jak daleko dokážeme jít, abychom hráčům nabídli lepší možnosti pro hraní díky mimořádným funkcím a vlastnostem, které vyvíjíme jako výsledek našeho hlubokého propojení s hráčskou komunitou,“ řekl Ruben Mookerjee, ředitel marketingu herních produktů společnosti Logitech. „S každým z těchto nových produktů řady G hráči získávají nad hrou naprosto výjimečnou kontrolu – ale co je ještě důležitější: mohou si své 'nádobíčko' proměňovat a upravit tak, aby vyhovovalo jejich stylu hraní.“
Herní klávesnice Logitech G19
Klávesnice Logitech G19 určená pro hry vám poskytuje celý arzenál vyspělých herních technologií a jako první klávesnice se značkou Logitech je vybavena barevným LCD displejem označovaným jako GamePanel. Tento displej je možné naklápět, má rozlišení 320x240 pixelů a poskytuje cenné informace o průběhu hry u více než šedesáti titulů, včetně World of Warcraft® (vyžaduje instalaci přiloženého ovládacího softwaru Logitech pro displej GamePanel). Kromě informací, které se týkají přímo her, displej může navíc zobrazovat údaje o VoIP komunikaci, čas, vytížení procesoru a některé další „neherní“ položky, jako například fotografie nebo videoklipy. A mezi jednotlivými druhy zobrazovaných informací můžete snadno přepínat – aniž byste museli opustit dějiště vaší hry.
Nejnovější herní klávesnice společnosti Logitech nabízí 12 plně programovatelných G tlačítek, z nichž každá může mít přiřazena až 3 makra, takže pro každou hru si můžete připravit až 36 příkazů, které vám budou při hraní šetřit čas. Dále je ještě více usnadněné provádění více akcí současně – klávesnice má schopnost zpracovávat signál z více kláves najednou, umožňuje použít až pět tlačítek současně.
Stejně jako u předchozích herních klávesnic ani u tohoto modelu nechybí oblíbený přepínač Game Mode, který deaktivuje klávesu Windows®, takže vás náhodný přehmat nevytrhne z proudu hry. A abyste mohli připojit a napájet další zařízení – například myš G9x nebo náhlavní sadu G35 – je herní klávesnice G19 vybavena dvěma vysokorychlostními porty USB 2.0.
Herní klávesnice Logitech G19 je kompatibilní s počítači na platformě PC i Mac®.
Náhlavní sada se surround zvukem Logitech G35
Pro úplné ponoření do hry nabízí náhlavní sada Logitech G35 jako první od společnosti Logitech prostorový zvuk se 7.1 kanály. Je tak dokonalým doplňkem pro rostoucí počet akčních her a filmů s vysokým rozlišením, které zvuk v konfiguraci kanálů 7.1 podporují. Náhlavní sada Logitech G35 je založena na druhé generaci technologie Dolby® Headphone a díky ní simuluje složitou akustiku poslechové místnosti a vytváří detailně odlišitelná místa, odkud jednotlivé zvuky přicházejí – pocitově tedy i zvuková pole ležící mimo hlavu posluchače. Navíc má tato sada systém vyvinutý přímo společností Logitech, který vynikajícím způsobem potlačuje hluk okolního prostředí, aby vás při zábavě neobtěžoval, zatímco nastavitelný mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku se zaměřuje výhradně na váš hlas a odfiltruje veškeré rušivé hluky.
Pokud budete chtít, aby váš hlas zněl jako postavy z World of Warcraft nebo jen chcete při hře svůj hlas zamaskovat, můžete si nainstalovat přiložený software a užít si šest možností pro proměnu hlasu – můžete znít jako kyborg, obr, mutant, vesmírná veverka, skřítek a mimozemšťan. Používáte-li oblíbené klienty pro chatování, jako například Ventrilo nebo Team Speak, náhlavní sada G35 má připravena tři G-tlačítka na levém sluchátku, abyste proměny hlasu mohli ovládat jediným stiskem. Na sluchátkách jsou i další ovládací prvky pro rychlý přístup k ovládání hlasitosti, vypnutí mikrofonu a nastavení možností surround zvuku.
Používání náhlavní sady musí být pohodlné i během dlouhých herních bitev a model G35 má proto tři vyměnitelné hlavové pásky – tenký, silný a tvarovaný – a vy si můžete vybrat styl, který vám bude vyhovovat nejlépe.
Náhlavní sada G35 dokáže rozšířit zvuk audio souborů v tradičnějších formátech, včetně souborů MP3, protože využívá Dolby® Pro Logic II ve spojení s technologií Dolby Headphone pro celkově širší prostorový dojem i z původního pouze stereofonního zvuku.
Laserová myš Logitech G9x
Přesnost při jakékoli rychlosti pohybu (až 380 cm za sekundu na většině oblíbených povrchů podložek pro herní myši) – laserová myš Logitech G9x ještě dále posouvá možnosti dané původní cenami ověnčenou laserovou herní myší Logitech® G9 díky laserovému snímači nové generace. Rozlišení snímání lze měnit kdykoli během hry z 200 až do 5000 dpi a myš G9x tak lze snadno použít pro míření s přesností na jednotlivé pixely a stejně tak i pro bleskově rychlé manévrování, aniž by se akce musela přerušovat.
Myš G9x se dodává se dvěma výměnnými nasazovacími úchopy a vy si tak můžete vybrat, který vám padne ruky a bude lépe vyhovovat vašemu stylu hraní. Kromě více způsobů a možností pro vlastní přizpůsobení myš G9x nabízí i vlastní paměť – lze do ní naprogramovat až pět profilů, vždy připravených pro okamžité hraní. Díky systému závažíček můžete využít až 28 gramů hmotnosti navíc. A barvy LED kontrolek na myši G9x můžete rovněž upravit podle svého – nebo je třeba sladit s barvami LED na vaší herní klávesnici G19 nebo gameboardu G13.
Vyspělý gameboard Logitech G13 získává cenu za nejlepší inovaci v oblasti elektronických her
Uvedené tři nové produkty herní řady G doplňují nedávno představený vyspělý gameboard Logitech® G13. Je vybaven 87 tlačítky a vy si můžete přiřadit vlastní profily pro jednotlivá tlačítka pro každou z vašich oblíbených her a navíc má LCD displej zvaný GamePanel™ se 160x43 pixely, jenž zobrazuje herní statistiky, systémové informace a zprávy od ostatních hráčů. Vyspělý gameboard Logitech G13 je nyní již v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 2.490,- Kč s DPH .
Cena a dostupnost
Herní klávesnice Logitech G19 by měla být v Evropě k dostání v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 4.890,- Kč. Náhlavní sada Logitech G35 by měla být v Evropě k dostání v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 3.490,- Kč. Laserová myš G9x by měla být v Evropě k dostání v únoru za doporučenou maloobchodní cenu 2.449,- Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse