WiFi řady N+ od Belkin

9. 1. 2009 10:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové elegantní vertikální provedení od společnosti Belkin představuje nejlepší design v oblasti bezdrátových směrovačů

WiFi řady N+ od Belkin

Nová WiFi řada N+
Společnost Belkin uvedla nový svislý design pro své bezdrátové směrovače, mezi které patří modely G, N a N+. S cílem minimalizovat místo na stole nabízí nové svislé směrovače lepší použitelnost s jednoduchými detaily, jako jsou štítky u zadních portů a snadno pochopitelné ikony na předním panelu, které se v případě problému v síti změní na oranžové.
Inovativní design společnosti Belkin s intuitivní použitelností začal bezdrátovým směrovačem N1 pyšnícím se elegantním černým krytem s modrými indikátory LED udávajícími stav. Vylepšený ukazatel stavu je v bezdrátovém směrovači N1 Vision který má stejný stylový černý vzhled, jasné kontury a displej LCD udávající stav sítě.
Nový model N+ je přirozeným pokrokem kombinujícím některé oblíbené prvky z řady N1, jako jsou modré indikátory LED udávající stav a měřič rychlosti.
Nový design není příjemný pouze po estetické stránce. Tím, že umožní zvýšené proudění vzduchu, aby zůstal směrovač chladnější, zároveň optimalizuje výkon. Bezdrátová anténa je umístěna v horní části směrovače, aby poskytovala silnější bezdrátový signál.

Bezdrátový směrovač N+ (F5D8235-4)
• Port USB pro připojení úložiště pro síť
• Gigabitové porty pro vyšší rychlosti při připojení kabelem
• Vysokorychlostní bezdrátové připojení