LCD iiyama ProLite E2407HDS Full HD

9. 1. 2009 09:48    Rubrika: Tiskové zprávy

AT Computers uvádí první 24" širokoúhlý panel iiyama v rozlišení Full HD

LCD iiyama ProLite E2407HDS Full HD

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Unikátní jas, kontrast a nastavení barev ve špičkovém rozlišení Full HD 1920x1080. To vše nabízí první 24" širokoúhlý panel iiyama, který ve třetím lednovém týdnu na český a slovenský trh uvede společnost AT Computers, výhradní distributor produktů značky iiyama pro Českou republiku a Slovensko. Obrazovka svými parametry nadchne jak fanoušky filmů, tak hráče počítačových her na PC nebo herních konzolích.

Jedinečný panel ProLite E2407HDS nastupuje v trendu plného využití Full HD obrazu jako tomu bylo u jeho předchůdce E2208HDS, tedy ve formátu obrazu 16:9 a ve Full HD rozlišení 1920x1080. K dostání je v elegantní černé lesklé barvě Piano black.

Perfektní zážitek z obrazu zajišťuje nejen formát 16:9, ale i čas reakce 2 ms a displej zobrazující až 16,7 milionů barev. O jejich optimální nastavení a o špičkový jas a kontrast v závislosti na výběru jednoho z předdefinovaných režimů (Film, Hry) se postará funkce OptiColour. ProLite E2407HDS je vybaven třemi vstupy signálu – dva jsou digitální: DVI-D i HDMI a také analogovým vstupem D-Sub.

Využité technologie Overdrive, ACR (Advanced Contrast Ratio) a HDCP umožňují těšit se fenomenálním obrazem Full HD beze ztrát a deformace obrazu při nasyceném kontrastu podkreslujícím čerň, který se dokonale osvědčí při sledování filmů HDTV, při hraní her nové generace, taktéž při zapojení do počítače PC, Blue-Ray mechaniky, dekodéru HDTV, nebo herní konzole Xbox360 a Playstation 3. ProLite E2407HDS je kompatibilní s počítači Apple Macintosh.

Spolenčost iiyama je předním světovým producentem monitorů. Centrála společnosti se nachází v Tokiu v Japonsku. Firma byla založena již v roce 1973 a produkuje monitory určené k domácímu, kancelářskému i profesionálnímu využití. Od 1. února 2006 se iiyama Corp. stala součástí akciové společnosti MCJ – japonského lídra v segmentu IT. Mezi nesporné výhody značky iiyama patří tříletá záruka na všechny produkty pro firemní i domácí zákazníky. Záruka je poskytována v systému door-to-door, což znamená, že monitor odváží i přiváží kurýrní služba až k zákazníkovým dveřím. Na všechny LCD monitory zakoupené v autorizovaných prodejnách navíc iiyama poskytuje 30 denní záruku 0 vadných pixelů.

Tiskové zprávy

Diskuse