Notebooky ASUS N81Vp a N51Tp s grafikou ATI Mobility Radeon HD 4600

13. 1. 2009 13:33    Rubrika: Tiskové zprávy

CES 2009: ASUS představuje první notebook na světě s grafickým procesorem ATI Mobility Radeon HD 4600 Series

Notebooky ASUS N81Vp a N51Tp s grafikou ATI Mobility Radeon HD 4600

Notebooky ASUS N81Vp a N51Tp přinášejí špičkovou grafiku a vynikající zážitky při sledování multimedií

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje první notebooky na světě, které jsou vybavené grafickými procesory AMD ATI Mobility Radeon HD 4600 Series – konkrétně jde o počítače ASUS N81Vp a N51Tp. Tyto notebooky pozvednou novou technologii GPU a přinesou i těm nejnáročnějším spotřebitelům úchvatné zážitky při sledování multimedií. Kromě toho je každý notebook N Series vybaven inovativními technologiemi, mezi které patří například energeticky účinná technologie Super Hybrid Engine (SHE), vestavěný operační systém Express Gate a systém pro rozpoznání obličeje uživatele SmartLogon.

Grafický požitek nové generace
Grafické karty ATI Mobility Radeon HD 4600 Series jsou schopny dosáhnout skutečně fenomenálních výkonů hodných nové generace HD notebooků, jako jsou modely N81Vp a N51Tp od společnosti ASUS. Díky podpoře Microsoft DirectX 10.1 splní tato nová generace grafických procesorů vysoké požadavky nejnovějších i nadcházejících her a uspokojí tak všechny hráče na celém světě. Grafické karty ATI Mobility Radeon HD 4600 Series navíc plně podporují rozlišení 1080p HD a nabízejí tak sledování multimedií ve výjimečně vysokém rozlišení, které rozhodně neurazí ani uživatele, kteří mají vysoké nároky na domácí kino. Energeticky účinné funkce navíc výrazně prodlužují výdrž baterie a umožňují uživatelům dostat z těchto notebooků to nejlepší, a to jak v práci, tak doma či při hraní her.

Chytrá technologie pro chytrý pracovní styl
Notebooky N81Vp a N51Tp využívají špičkové technologie jako například Smart Technology, jež sestává z technologie Super Hybrid Engine (SHE) – která automaticky přiděluje optimální napájení a pomáhá tak prodloužit výdrž baterie až o 35 %*; technologie Express Gate – operačního systému, který uživatelům zaručí pohodlný a rychlý přístup k nejčastěji používaným programům za pouhých 8 sekund* od zapnutí počítače; a technologie SmartLogon – která dokáže rozpoznat obličej uživatele a přihlásit jej do systému, aniž by musel stisknout jedinou klávesu. S těmito užitečnými a inovativními funkcemi dokážou notebooky N81Vp a N51Tp nabídnout nejlepší mobilní řešení pro každého uživatele.
* Závisí na konfiguraci systému

Poznámka: Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny.
Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.