Notebook ASUS S121

13. 1. 2009 13:37    Rubrika: Tiskové zprávy

CES 2009: Elegantní notebook ASUS S121 pro práci na cestách

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový notebook je vybaven celou řadou výkonných funkcí, které zaručují jeho univerzální mobilní využití

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, oznamuje uvedení nového notebooku S121, který je univerzálním mobilním společníkem pro všechny uživatele, jež nepovažují svůj přenosný počítač za pouhý pracovní nástroj, ale vidí v něm mimo jiné také doplněk svého rozmanitého životního stylu.

Díky kombinaci inovativních technologií a špičkového provedení podobného již dobře známému a úspěšnému notebooku Eee PC S101 představuje notebook S121 od společnosti ASUS ideální řešení, které splní náročné požadavky na multitasking a vysoký mobilní výkon. Ať už budete kdekoliv, notebook ASUS S121 vám dodá osobní kouzlo a nabídne produktivitu, kterou právě potřebujete.

Znamení jedinečnosti a skvělého designu
Jako protějšek notebooků Eee PC S101 se notebooky S121 od společnosti ASUS pyšní velkolepou úpravou povrchu v leskle hnědé barvě, získanou pomocí technologie Infusion, která dodává půvab krytu LCD displejů těchto počítačů, zatímco Crystallized představuje překrásné doplňky Swarovski Elements, mistrovsky zakomponované do důmyslně vyrobených kovových pantů připomínajících dvojici jemně vybroušených diamantových manžetových knoflíčků toho nejlepšího obleku. Luxusní a elegantní opěrka na zápěstí už jen završuje dokonalý vzhled notebooku ASUS S121 – ztělesnění výjimečné elegance a funkčnosti.

Užitečný a elegantní zároveň
Pomineme-li vzhled, který zaručeně upoutá pozornost okolí, jsou notebooky ASUS S121 obohaceny komplexním balíkem uživatelsky přívětivých funkcí. Notebooky S121 jsou vybaveny 12,1" displejem s LED podsvícením šetřícím energii a umožňují pohodlné prohlížení dokumentů, sledování multimedií a brouzdání po internetu. Uživatelé, kteří pro svou práci nebo studium potřebují větší úložiště, jistě ocení pevný disk s kapacitou až 250 GB, zatímco uživatelé, kteří často cestují a potřebují nepřetržitý přístup ke svým datům i za pohybu, jistě nepohrdnou možností volby disků Solid State Drive (SSD) s kapacitou až 512 GB. Díky spolupráci s výrobci třetích stran při vývoji SSD jsou disky od společnosti ASUS silné pouhých 1,8" (4,6 cm) a jsou zároveň vzhledem k 512GB kapacitě největšími SSD disky na světě. S využitím nejnovější technologie řadičů nabízejí tyto SSD disky dvojnásobně rychlé přenosy dat ve srovnání s klasickými pevnými disky. Největší výhodou však pravděpodobně je, že tyto počítače poskytují dokonalou ochranu dat, jež je zajištěna vysokou odolností vůči otřesům a nárazům, rychlejším spouštěním a nižší spotřebu energie. Vzhledem k výše uvedeným funkcím jsou tyto notebooky naprosto nezbytnými společníky pro všechny uživatele, kteří od svého počítače vyžadují špičkové funkce a zároveň vynikající mobilitu.

Využijte svůj notebook po celý den díky baterii s prodlouženou výdrží
ASUS S121 je vybaven jedinečnou technologií Super Hybrid Engine (SHE), která výrazně vylepšuje energetickou účinnost tohoto notebooku a poskytuje znatelně delší výdrž baterie na jedno nabití. To uživatelům s počítačem umožní nepřetržitě pracovat po delší dobu. SHE navíc nabízí na výběr z několika režimů výkonu a spotřeby energie, jež dovolují velmi rychlé a snadné nastavení přesně dle aktuálních potřeb a požadavků. Kromě výše uvedeného dokáže technologie SHE inteligentně zvýšit výkon systému při velkém vytížení a bez problémů se tak vypořádat i s náročnými úlohami, které zaměstnávají procesor a další zdroje.

Základní technické parametry:
Model: S121
Procesor a cache paměť: - Procesor Intel Atom Z520 (1,33 GHz, 533 MHz, 512 kB cache)
Operační systém: - Originální Windows Vista® Home Basic
- Originální Windows XP
- GNU Linux
Operační paměť: DDR2 533 MHz 1 \xD7 SODIMM až 2 GB
Displej: 12,1" displej s LED podsvícením
Pevný disk: - 1,8" SATA HDD až 250 GB / 5400 ot/min
- volitelně 512 GB SSD (MLC)
Optická mechanika : Podpora externích jednotek
Videokamera*: Vestavěná 1,3 MPx kamera se směrovým mikrofonem
Fax/Modem/
LAN/WLAN : - Wi-Fi 802.11n
- 10/100/1000 LAN
- Bluetooth®
Rozměry a hmotnost : - 29,7\xD721\xD70,23–0,26 cm (Š)\xD7(H)\xD7(V)
- 1,45 kg (včetně 4článkové polymerové baterie)
* Závisí na konfiguraci systému a provozních podmínkách.
Poznámka: Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse