McAfee uvádí nový program Partner Security Service

14. 1. 2009 14:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost McAfee Inc. (NYSE: MFE) oznamuje novou strategii pro jednu z klíčových částí své distribuční sítě. Změna by měla zlepšit možnosti menších partnerů prodávajících do segmentu malých a středních firem (SME, Small and Medium Enterprises). Spuštění nového programu Partner Security Service (PSS) společnosti McAfee poskytuje dosud izolovaně působícím partnerům příležitost, jak svým zákazníkům v segmentu SME nabídnout přidanou hodnotu. Program jim umožňuje nabízet zabezpečení jako plně integrovanou a jednoduše spravovanou službu. Takové řešení představuje přínos pro malé firmy, které požadují cenově přístupná řešení. Společnost McAfee tak umožňuje svým distributorům navázat se zákazníky hlubší spolupráci a získat jejich loajalitu. Právě spuštěnému programu předcházelo v loňském roce uvedení sady služeb Total Protection Service, které zdůraznilo závazky společnosti McAfee k segmentu SME.

Nick Ellenden, Business Development Manager společnosti McAfee pro oblast EMEA (Evropa, Afrika, Blízký východ), k právě spuštěnému programu uvedl:

„Malé a střední firmy představují jeden z našich strategických cílů. Proto si uvědomujeme potřebu soustředit se i na prodejce dodávající do tohoto segmentu. Partnerství v rámci tohoto distribučního kanálu umožní našim dosud mnohdy izolovaně působícím distributorům nabídnout malým a středním firmám služby s přidanou hodnotou. Právě oznámený program PSS doplňuje náš distribuční model, zvyšuje efektivitu prodeje a poskytuje našim prodejcům větší možnosti, jak získávat nové zákazníky i zvyšovat příjmy z periodicky obnovovaných licencí.”