Hitachi - veletrh ISE 2009

16. 1. 2009 08:38    Rubrika: Tiskové zprávy

• Nízké náklady na vlastnictví: Snaha snížit celkovou cenu vlastnictví a nároky na údržbu díky hybridním filtrům, lampám s dlouhou dobou životnosti a anorganickým LCD panelům.

Hitachi - veletrh ISE 2009

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


• Udržitelnost životního prostředí: Přínosy pro životní prostředí díky snížení objemu elektronického odpadu a snížení emisí CO2 v důsledku nižší spotřeby energie.

• Vedoucí postavení na trhu: Vytváření řešení pro nové oblasti použití a současně vytváření standardů na trhu s ohledem na kvalitu, spolehlivost, nízké náklady na vlastnictví, využitelnost a zabezpečení.

Hitachi představuje inovace a nabízí projekční řešení budoucnosti již nyní na veletrhu ISE

Nejnovější inovace na trhu LCD projektorů otevírají nové oblasti použití a snižují celkové náklady na vlastnictví

Společnost Hitachi Digital Media Group na veletrhu ISE, který se koná od 3. do 5. února 2009, představí nejnovější inovativní řešení pro LCD projektory, včetně druhé generace nejmodernějších projektorů s ultra krátkou projekční vzdáleností a zbrusu nových špičkových profesionálních modelů určených pro pevné instalace. Mnoho z vystavovaných modelů se vyznačuje nejnovější verzí vyspělého hybridního filtru vzduchu, který nepotřebuje prakticky žádnou údržbu, a anorganickými LCD panely s dlouhou životností, což umožňuje dosáhnout zásadních úspor jak celkových nákladů na vlastnictví, tak i s ohledem na objem elektronických odpadů.

„Naše účast na veletrhu ISE demonstruje, jak společnost Hitachi pokračuje v inovacích, aby mohla zákazníkům poskytnout projekční řešení umožňující udržitelnost životního prostředí, jež nabízejí vynikající hodnotu po celou dobu své životnosti a proměňují tak způsob, jak jsou lidé zvyklí projektory používat. Nové oblasti použití, vylepšená výkonnost a neustálé zaměření na celkovou cenu vlastnictví znamenají, že zákazníci mohou náš stánek navštívit dnes a spatřit budoucnost projekčních řešení,“ říká Axel Kutschke, hlavní manager divize prezentačních produktů společnosti Hitachi Digital Media Group. „Ať již budou zákazníci projektory používat v jakémkoli prostředí, Hitachi jim nabízí řešení vyznačující se spolehlivostí, všestranností, hodnotou a kvalitou, která jejich potřeby beze zbytku naplní.“

Na impozantním stánku společnosti Hitachi budou k vidění čtyři projektory A1 s ultra krátkou projekční vzdáleností, včetně nového modelu ED-A101, využité v celé řadě možných aplikací, jako jsou například interaktivní bílé tabule, herní konzole Wii, interaktivní stůl a projekce směrem dolů vytvářející obraz na desce stolu. Tyto demonstrace ukážou některé z celé řady možných použití, které je nyní možné využít výhradně díky ultra krátké projekční vzdálenosti těchto modelů, jež vytvářejí obraz s úhlopříčkou 60" (152,4 cm) ze vzdálenosti pouhých 42 cm od středu soustavy zrcadel.

Nové špičkové profesionální modely určené pro pevné instalace budou zastoupeny rovněž vždy jedním modelem z každé řady, které vytvoří ohromný obraz krajiny ve velikosti 11 metrů v popředí stánku, který bude viditelný přes celou výstavní halu. Na ploše bude použit projektor CP-SX12000 s ohromujícím jasem 7000 lumenů, rozlišením SXGA+ a vzduchovým filtrem s životností 10.000 hodin – bude demonstrovat všestrannost této rodiny projektorů s celou řadou výměnných objektivů.

Na stánku bude současně vystaven i projektor ED-X40 – zbrusu nová vlajková loď projektorů určených pro vzdělávací sektor s výjimečně dlouhými intervaly pravidelné údržby, a dále model CP-SX635 s rozlišením SXGA+, který používá anorganický LCD panel a věrné zpracování živých barev s 10 bitovou hloubkou. K vidění bude i mobilní projektor CPX4 s možností rychlého a snadného připojení k bezdrátové síti spolu s modelem CP-X809, který se vyznačuje hybridním filtrem s dlouhou životností a nabízí tak nízké celkové náklady na vlastnictví.

Tiskové zprávy

Diskuse