GCC Services se stala součástí S&T CZ

19. 1. 2009 19:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Systémový integrátor S&T CZ posiluje svoji pozici na tuzemském IT trhu. Integrací dceřiné servisní organizace GCC Services zvýšila společnost S&T CZ počet zaměstnanců na tři sta a počet poboček se rozšířil na osm. Firma fúzí sjednocuje a dále rozšiřuje své produktové portfolio, které bude nyní poskytovat pouze pod značkou S&T.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Tuzemský systémový integrátor S&T CZ s.r.o. začlenil začátkem ledna do svých struktur dceřinou společnost GCC Services a.s., která se zaměřovala na poskytování služeb v oblasti podpory a údržby informačních technologií. Společnost S&T CZ je jedním z deseti největších systémových integrátorů v České republice a je součástí nadnárodního technologického koncernu S&T AG, který má zastoupení ve 22 zemích. Nadnárodní skupina S&T proto patří mezi přední evropské dodavatele IT řešení a služeb.

Po fúzi společnost S&T CZ disponuje 300 zaměstnanci a pobočkami v osmi městech České republiky. „Integrací se naše již tak rozsáhlé produktové portfolio sjednotilo a dále rozšířilo. Výhodou je i dosažení administrativních úspor. Odborníci z GCC Services se nyní mohou plně zaštítit silnou mezinárodní značkou S&T a využívat všech služeb technologických a kompetenčních center, kterými nadnárodní technologická skupina S&T AG disponuje,“ řekl k fúzi Jiří Košťál, generální ředitel společnosti S&T CZ.

Fúze významně posílila pozici společnosti S&T CZ na tuzemském IT trhu. „Díky spojení týmů specialistů obou firem budeme pod jednou značkou nabízet komplexní služby – od dodávek IT infrastruktury a servisních služeb až po specializovaná IT řešení či podnikové systémy typu SAP,“ dodal Miroslav Bečka, současný jednatel S&T CZ a bývalý ředitel GCC Services.

Společnost S&T CZ přebírá všechny závazky bývalé společnosti GCC Services. S&T CZ bude rovněž v plném rozsahu provozovat autorizovaný servis dříve zajišťovaný firmou GCC Services.

Tiskové zprávy

Diskuse