Symantec Enterprise Vault 8.0

19. 1. 2009 19:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Symantec představuje software Enterprise Vault 8.0, archivační funkce nyní využívá již 10 000 zákazníků

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Elektrárenská společnost Arizona Public Service patří mezi zákazníky, kteří očekávají úsporu nákladů na úložiště

Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) dnes oznámila dostupnost softwaru Enterprise Vault 8.0, nejnovější verze špičkové platformy archivace e-mailu a obsahu. Verze 8.0, která je uváděná na trh v době 10. výročí softwaru Enterprise Vault, poskytuje zákazníkům nejefektivnější platformu inteligentní archivace s dosud nejširšími možnostmi snížení nákladů na uložení nestrukturovaných informací, jako je obsah e-mailů, souborových serverů a systémů SharePoint.

Od roku 1999 byl software Enterprise Vault zaveden ve více než 10 000 organizacích na celém světě a každý rok se mu dostává uznání předních analytických firem za jeho vůdčí pozici v oblasti archivace a elektronického dohledání. Software Enterprise Vault 8.0 pokračuje v této tradici a nabízí podstatná zlepšení v optimalizaci uložení, použitelnosti a elektronického dohledání. Prostřednictvím technologie archivace uspoří zákazníkům až 60 % nákladů na uložení nestrukturovaných informací.

DŮLEŽITÁ FAKTA
• Software Enterprise Vault 8.0 nabízí pokročilé zmenšování objemu uložených dat založené na optimalizovaném ukládání jediné instance dat. Archiv uchovává pouze jednu kopii jednotlivých e-mailů, jejich příloh a souborů bez ohledu na to, kolikrát se informace vyskytuje a ve které aplikaci vznikla.
• Uživatelé mohou prostřednictvím nové funkce asistovaného hodnocení, která je součástí softwaru Enterprise Vault Discovery Accelerator, analyzovat a filtrovat výsledky hledání. Několika klepnutími tlačítkem myši se rychle dostanou k požadovanému obsahu a tím se dále sníží náklady a rizika elektronického dohledání.

• Nový průvodce začínajícího uživatele umožňuje správcům uvést software Enterprise Vault do provozu během několika minut a nový řídící panel obvyklých úloh zjednodušuje správu tím, že poskytuje rychlý přístup k obvyklým úlohám a operacím.

• Software Symantec Enterprise Vault 8.0 je nyní možno získat přímo od společnosti Symantec nebo prostřednictvím její celosvětové sítě autorizovaných prodejců s přidanou hodnotou, distributorů a systémových integrátorů. Další informace jsou k dispozici na webu www.symantec.com/business/enterprise-vault.

ZKUŠENOSTI ZÁKAZNÍKA
• Arizona Public Service (APS) je největší elektrárenská společnost v Arizoně a provozovatel největší jaderné elektrárny ve Spojených státech. Dodává elektřinu několika milionům domácností na jihozápadě USA. Společnost APS zavedla software Enterprise Vault před pěti lety, nyní má 4000 uživatelů.
• Společnost APS považuje svůj archiv za hlavní platformu ukládání dat. Při správě podnikových nestrukturovaných informací využívají funkce softwaru Enterprise Vault pro archivaci e-mailů i archivaci souborových serverů.
• Ve společnosti APS také dále rozvíjeli použití softwaru Enterprise Vault, aby vyhověli zpřísňujícím se předpisům a pomohli určit, které záznamy se mají uchovávat a jak dlouho.

• Nirmal Khanchandani, manažer informačních systémů, plánuje zavedení softwaru Enterprise Vault 8.0 v organizaci se specifickým záměrem snížit náklady na úložiště a usnadnit úlohy instalace a správy spojené s archivací a elektronickým dohledáním.

• Optimalizované ukládání jediné instance dat zvýší úspory nákladů na úložiště ve společnosti APS tím, že nově umožní sdílení archivovaných dat z e-mailových systémů a systémů souborů. Nový průvodce začínajícího uživatele a řídící panel obvyklých úloh usnadní instalaci a každodenní správu a tím zkrátí dobu potřebou pro správu ve společnosti APS.

• APS se přidává k dalším zákazníkům, kteří využívají řešení Enterprise Vault k zabezpečení a správě svých nestrukturovaných informací. Takové nasazení se týká i státu Missouri, společnosti Mitel, ING, neziskové zdravotnické organizace Sisters of Mercy, Národní univerzity v Singapuru, atd.

CITACE
• „Uprostřed ekonomického poklesu jsou elektrárenské společnosti stejně jako všechny jiné organizace nuceny najít nové zdroje úspor nákladů a efektivnější metody provádění každodenních činností,“ řekl Nirmal Khanchandani, manažer informačních systémů ve společnosti Arizona Public Service. „Archivační funkce softwaru Enterprise Vault nám v průběhu minulých tří let ušetřily podstatné množství peněz. A očekáváme ještě vyšší úspory. Software Enterprise Vault zavádí ve verzi 8.0 nové deduplikační funkce pro archivované e-maily i soubory a ve společnosti APS se stává strategickou archivační platformou.“

• „Když jsme se pustili do vytváření softwaru Enterprise Vault 8.0, bylo naším cílem vytvořit obecnou archivační platformu, která by mohla podstatně snížit náklady na ukládání, správu a dohledání nejen e-mailů, ale všech nestrukturovaných informací našich zákazníků,“ řekl Simon Jelley, senior director of Symantec Enterprise Vault product management. „Podněty od našich 10 000 zákazníků nám pomohly pochopit, že nemají problémy pouze se správou e-mailů, ale že mají problémy se zabezpečením a správou všech dynamických informací, které se nacházejí mimo jejich statické databáze.“

Tiskové zprávy

Diskuse