Exact IT Challenge 2009

20. 1. 2009 15:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Zimní závody Exact IT Challenge 2009 – opět větší a se skvělými ohlasy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Série Exact IT Challenge pokračovala 17.1.2009 lyžařským závodem v obřím slalomu, tentokrát v rakouském středisku Hochficht. Absolutním vítězem mezi téměř 200 závodníky se stal Pavol Fronk ze Slovenské republiky, ženám kralovala již podruhé v řadě Ivana Kůželová, týmovou trofej Avnet Team Challenge si odnesla parta společnosti Avnet. V party stanu se bavilo na 350 spokojených účastníků, kteří tvořili velmi reprezentativní vzorek profesionálů i manažerů z oboru IT nejen z České republiky.

Praha, 20. leden 2009 – Projekt IT Challenge vstoupil již do svého třetího ročníku. Po loňském Špindlerově Mlýně vyzkoušeli letos organizátoři rakouské středisko Hochficht a tip vyšel na jedničku. Jasná obloha, dobře připravená trať, krásné sjezdovky okolo, hladký průběh závodů, jejich bezchybné vyhodnocení a nakonec i výborná zábava v party stanu korunovaná skvělým vystoupením kapely Cohiba přispěly k celkové vysoké úrovni akce, kterou mnozí účastníci velmi chválili. Generální partner, společnost Exact Software, povýšila projekt IT Challenge v rámci své nové marketingové strategie na akci mezinárodního významu, a organizátoři tak mohli poprvé a jistě ne naposledy přivítat mezi závodníky i nezávodícími účastníky řadu hostů ze Slovenské republiky a Maďarska.

Díky druhému hlavnímu partnerovi projektu IT Challenge, společnosti Avnet, kladli letos organizátoři důraz na zvláštní propagaci a podporu týmové části závodů, kterou nazvali Avnet Team Challenge. Výsledkem je 20 startujících týmů, což je obrovský nárůst oproti minulým akcím. Zúčastněné týmy měly často ve svých řadách i mezi nezávodícími hosty své zákazníky a efekt společného závodění a následně společné zábavy si mnozí velmi pochvalovali. Je zřejmé, že podobné marketingové aktivity jsou zejména v dnešní době velmi efektivní. Za všechny ohlasy uveďme alespoň jeden: „Chlapi, IT Challenge byla super a všichni mí zákazníci byli maximálně spokojeni. Byla to super akce a super kalba. Díky moc a těším se na spolupráci v budoucnu.“

Dalšími partnery Exact IT Challenge 2009 byly společnosti Vodafone, AutoCont, Hewlett-Packard, Compuco, NetDirect a Radware, mediálními partnery pak vydavatelství CPress Media a společnost Internet Bilboard.

Kompletní výsledková listina, stejně tak jako fotografie, jsou na oficiálním webu Exact IT Challenge 2009 – www.itchallenge.cz

Tiskové zprávy

Diskuse