Mobilní telefon Nokia N79 Active

20. 1. 2009 15:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Špičkový mobilní telefon od společnosti Nokia se spojuje s bezdrátovým měřičem tepové frekvence od společnosti Polar

Mobilní telefon Nokia N79 Active

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Nokia oznámila uvedení mobilního telefonu Nokia N79 Active na trh, k jehož příslušenství patří bezdrátový pás na měření tepové frekvence Polar Bluetooth WearLink od společnosti Polar, která je přední značkou v oblasti sportovních pomůcek a měření srdečního tepu.

Tento prospěšný doplněk řady Nokia Nseries tvoří dokonalého společníka při běhání. Systém A-GPS a nová verze populární aplikace Nokia Sports Tracker vás pobízejí, abyste zaznamenávali a publikovali na webu své oblíbené trasy a údaje o své kondici. Můžete také sdílet hudbu, kterou jste při tréninku poslouchali, stejně jako uploadovat a geotagovat fotografie své trasy pořízené 5 megapixelovým fotoaparátem s optikou Carl Zeiss vestavěným v telefonu Nokia N79 Active.

„Nokia N79 Active je zaměřená na zábavu a tělesnou kondici,“ prohlásil Juha Kokkonen, ředitel produktové řady Nokia Nseries. „Tento telefon vás baví při oněch dlouhých trénincích, když se dostáváte do formy na příští léto, zatímco díky pásu na měření tepové frekvence značky Polar přesně víte, jak si právě vedete. A s aplikací Sports Tracker můžete svůj tréninkový program obohatit o novou sociální dimenzi prostřednictvím vytváření a sdílení skvělého záznamu všech tréninků. Tohle je inspirující způsob, jak sledovat svůj pokrok, stejně jako výzva pro vás i vaše tréninkové partnery.“

„Značka Polar je po celém světě volbou číslo jedna, co se měření srdečního tepu týče,“ řekl Marco Suvilaakso, výkonný ředitel společnosti Polar v oblasti sportovního businessu. „Díky pohodlnému pásu na měření tepové frekvence Polar Bluetooth WearLink spolu s telefonem Nokia N79 Active se již při tréninku nemusíte spoléhat na pouhý odhad. Když objektivně vidíte, jak tvrdě Vaše tělo pracuje, můžete si cvičení užívat s novou dávkou sebedůvěry.“

Verze Active mobilního telefonu Nokia N79, doposud nejmenší přístroj v řadě Nokia Nseries, je dodávána se sportovními sluchátky a páskou na ruku, abyste mohli během tréninku zůstat připojeni. Na paměťovou kartu microSD 4GB se vejde dost hudby dokonce i na ony dlouhé vytrvalostní tréninky. Můžete si také bezdrátově naladit rádio pomocí vysílače FM v telefonu.

Mobilní telefon Nokia N79 Active bude k dostání na vybraných trzích za předpokládanou maloobchodní cenu 375 eur bez daní a dotací.

Tiskové zprávy

Diskuse