HP - Partner roku 2008

20. 1. 2009 16:27    Rubrika: Tiskové zprávy

HP vyhlásilo partnery roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Absolutním vítězem napříč kategoriemi a Partnerem roku 2008 společnosti Hewlett-Packard se stal AutoCont CZ a.s.

S nejvyšším obratem prodeje produktů a služeb HP tak obhájil loňské vítězství. Ceny pro nejúspěšnější prodejce převzali partneři z rukou představitelů HP Česká a Slovenská republika v závěru loňského roku v pražském hotelu Intercontinental na tradičním Vánočním setkání s managementem.
Ceny HP Partner roku za fiskální rok (listopad 2007 - říjen 2008) byly uděleny nejen prodejcům s nejvyšším obratem, ale také za výsledky v jednotlivých produktových divizích HP.

Titul Skokan roku za největší meziroční nárůst obratu v prodeji hardwaru a služeb HP získala za rok 2008 společnost STORYFLEX a.s., jako nejaktivnější partner v propagaci produktů HP byl vyhlášen AMON System s.r.o., ocenění HP Commercial Distributor roku převzali zástupci eD system a.s. a HP Enterprise Distributorem roku se stala společnost DNS a.s.

"Prostřednictvím partnerské sítě HP jsme v roce 2008 zrealizovali téměř 70 procent celkového obratu prodeje produktů a služeb v České republice," připomněl Pavel Machovský, ředitel Partnerské organizace HP Česká a Slovenská republika. "Za to jim děkujeme a chceme je i nadále motivovat k výborným výsledkům, především prostřednictvím našeho partnerského programu."

Partnerský program nabízí společnou obchodní správu zákazníků společnosti HP, přístup ke speciálním cenám, fondům a odměnám, a široké spektrum marketingových služeb a další možnosti. Jeho cílem je nabídnout odborné kvality klíčových partnerů koncovým zákazníkům, podporovat zdravou a předvídatelnou návratnost partnerských investic a poskytování balíčku výhod preferovaným partnerům.

Přehled oceněných HP Partnerů roku:
partner s největším obratem produktů a služeb: AutoCont CZ, 2. Alza.cz, 3. ALWIL Trade
nejaktivnější partner v oblasti propagace: AMON System
skokan roku s největším nárůstem prodeje a služeb: STORYFLEX
HP Commercial Distributor roku: eD system a.s.
HP Enterprise Distributor roku: DNS a.s.
notebooky a kapesní počítače: Alza.cz
osobní počítače a monitory: AutoCont CZ
laserové tiskárny a multifunkce: AutoCont CZ
tiskárny pro consumer segment: Alza.cz
velkoformátové tiskárny: XANADU
spotřební materiál: HESPERIA
HP Industry Standard Servers: AutoCont CZ
HP Business Critical Systems: ALWIL Trade
HP Storage Works: UNITEC CS
dodávky servisních služeb: XANADU
služby HP Care Pack: IMPROMAT - COMPUTER

Tiskové zprávy

Diskuse