T-Systems a Cognizant - spolupráce

21. 1. 2009 13:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Úspěšná spolupráce společností T-Systems a Cognizant při řešení software pro divizi výroby pneumatik společnosti Continental

Partnerství společností T-Systems a Cognizant přináší další plody. Od roku 2009 je zajištěn stabilní provoz uživatelského prostředí pracoviště výzkumu a vývoje divize pneumatik firmy Continental v Hannoveru. Smlouva byla uzavřena na tři roky. Partneři nahrazují dosavadního poskytovatele, který pro Continental působil deset let.

Firma Continental díky zavedení měsíčních paušálů získává jasný přehled o nákladech a výrazně snižuje dosavadní výdaje na administraci a údržbu konstrukčního softwaru. Vlastní IT pracovníci výrobce se nyní mohou díky externí podpoře soustředit na další vývoj IT, který je důležitý pro hlavní předmět podnikání.

„Základem našich podnikatelských úspěchů je růst zisků a důsledné řízení nákladů ve všech oblastech podnikání. Dalším základním kamenem v tomto směru je obchodní model T-Systems“, uvedla mluvčí divize pneumatik společnosti Continental Elisabeth Hoeflichová

„Klíčem ke spolehlivému outsourcingu za konkurenceschopné ceny jsou naše know how a silný indický partner“, řekl Joachim Langmack, který v T-Systems odpovídá za obchod s velkými zákazníky. „Smlouva s firmou Continental ukazuje, že tento výpočet vychází. Tento obchod jsme získali proti silné konkurenci. Současně tak posilujeme naše postavení v automobilovém sektoru“, dodal.

Santosh Thomas, viceprezident a šéf kontinentálních operací společnosti Cognizant v Evropě prohlásil: „S naší fundovanou znalostí odvětví, záběrem naší činnosti a naší globální platformou pomůžeme Continentalu racionálně uspořádat podnikatelské náklady a investovat ušetřené náklady do základního předmětu podnikání.“ „Na naší spolupráci je nejlepší, že při vystupování na trhu využíváme synergických efektů a zákazníkům jako Continental jsme schopni nabídnout výjimečnou přidanou hodnotu vyplývající ze spojení místního know-how a globální působnosti.“