Symantec - nová generace konceptů shluků a Web 2.0

27. 1. 2009 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Pracovní prostor online založený na shlucích osvobozuje uživatele od závislosti na fyzickém počítači

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) ohlásila nejnovější inovaci Symantec GoEverywhere, která se zrodila v organizaci New Business Incubator, součásti společnosti Symantec, která vyvíjí novátorské technologie pro nové oblasti použití. GoEverywhere je zabezpečený pracovní prostor online, který uživatelům umožňuje přístup k webovým aplikacím kdykoli a kdekoli pomocí téměř libovolného zařízení vybaveného webovým prohlížečem. Pracovní prostor GoEverywhere je k dispozici okamžitě prostřednictvím bezplatného účtu po dobu programu beta testů na adrese: http://www.goeverywhere.com

Uvolněním beta verze pracovního prostoru GoEverywhere pokračuje Incubator v podporování inovací ve stejném novátorské duchu, v němž společnost Symantec uvedla v roce 2008 svoje první nabídky softwaru jako služby. Společnost Symantec vytváří prostor pro organický růst a rozvoj nových oblastí a neustále investuje do nových technologií a oblastí, které budou zabezpečovat a spravovat svět online řízený informacemi.

„Rostoucímu použití webových aplikací se musí přizpůsobit také naše pracovní počítačové prostředí, které se musí přesunout na web, což podle našeho mínění povede k posunu v paradigmatu používání stolních počítačů,“ řekl Don Kleinschnitz, vice president a general manager Symantec GoEverywhere. „Beta verze pracovního prostoru GoEverywhere novátorským způsobem využívá koncepty shluků a Web 2.0 nové generace. Zákazníkům tím rozšiřuje možnosti volby v tom, jak a kdy mohou přistupovat k informacím.“

Beta verze pracovního prostoru GoEverywhere, vycházející z odborných znalostí společnosti Symantec v oblasti zabezpečení a úložišť, poskytuje malým firmám a jednotlivcům bezpečné, škálovatelné a bezproblémové pracovní prostředí s nižšími náklady na hardware, software, úložiště a správu IT. Základní služba umožňuje uživatelům přístup k jejich online webovým aplikacím a nabízí výběr webových aplikací pro zpracování textů, vytváření prezentací a práci s tabulkami i přístup k e-mailu prostřednictvím webového rozhraní. K dalším výhodám patří:

• dostupnost kdykoli a kdekoli
• nezávislost na hardwaru a operačním systému – je požadován pouze prohlížeč internetu
• žádná potřeba údržby – není nutná neustálá správa IT se zaměřením na zálohování, instalaci a aktualizace
• nízké náklady – přístup k bezplatnému softwaru a bohatému obsahu médií
• bezpečné jednotné přihlašování k webovým aplikacím

Dostupnost beta verze
Beta verze pracovního prostoru Symantec GoEverywhere je k dispozici pro vyzkoušení zdarma na adrese: http://www.goeverywhere.com. Názory účastníků beta testů jsou vítány. Pomohou nám v dalším vývoji a rozvoji pracovního prostoru GoEverywhere.

Tiskové zprávy

Diskuse