Vodafone - studie University of Pittsburgh

27. 1. 2009 15:56    Rubrika: Tiskové zprávy

University of Pittsburgh vypracuje studii o odpovědném přístupu společnosti Vodafone

University of Pittsburgh si vybrala společnost Vodafone Czech Republic pro zpracování případové studie, jejímž cílem je prozkoumat vliv společenské odpovědnosti firem na jejich profitabilitu. Vodafone byl zvolen díky svým dlouhodobým závazkům v oblasti společenské odpovědnosti (Corporate Social Responsibility) a jedinečné firemní kultuře.

Vodafone je tak jedinou telekomunikační společností v regionu střední a východní Evropy (CEE), na které University of Pittsburgh případovou studii s názvem „Business of Humanity“ vypracuje.

„Vodafone je příkladem úspěšné společnosti, která svojí strategií přináší zákazníkům jedinečnou hodnotu a přitom klade velký důraz na společenskou odpovědnost. Je tak pro nás ideálním partnerem pro zpracování případové studie „Business of Humanity,“ uvedl autor, profesor John C. Camillus z americké University of Pittsburgh, která je garantem projektu.

Univerzita bude tuto případovou studii využívat pro studijní účely ve svých programech MBA (Master of Business Administration) a zároveň jí na svých webových stránkách zpřístupní zájemcům po celém světě.

University of Pittsburgh má svá zastoupení v Pittsburghu, São Paulu, Praze a plánuje expanzi do Indie. V České republice má univerzita exkluzivní partnerství s českou školou U.S. Business School Praha. Společně, kromě vysoce hodnoceného programu Executive MBA, nabízí firemní vzdělávací programy pro střední a vyšší management, jejichž hlavními přednostmi je vysoká kvalita výuky a elitní výběr profesorů z University of Pittsburgh\xB4s Katz Business School a dalších významných světových univerzit.