Základní desky ASUS M4 Series

28. 1. 2009 14:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Základní desky ASUS M4 Series zcela využijí potenciál vašeho procesoru

Základní desky ASUS M4 Series

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dokonalý systém napájení posouvající výkon procesorů AM3 na hranici možností

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje zcela novou základní desku M4 Series, která plně podporuje nejnovější generaci procesorů AMD AM3. Procesory Phenom II AM3 dokáží spolupracovat s operačními paměťmi DDR 3 s rychlostí až 2 000 MHz a tím konečně umožňují realizaci technologie DDR3 na platformě AMD.

Aby bylo možné využít skutečný potenciál procesorů AM3, zaměřila se společnost ASUS na intenzivní vývoj 8fázového systému napájení, který se projevil v dosažení vysokého výkonu a vynikající 91% energetické účinnosti. Díky intuitivní utilitě pro přetaktování ASUS TurboV a snadno použitelným klávesám ASUS Turbo Key mohou uživatelé bez jakýchkoliv problémů měnit takt a napětí svých nových procesorů v dosud nepoznané míře. Základní desky M4 Series od společnosti ASUS zkrátka zcela využívají výkon procesorů AM3 a představují naprosto perfektní volbu pro všechny uživatele, kteří chtějí tyto nové procesory využít.

Převratný 8fázový systém napájení šitý na míru optimálnímu výkonu
Společnost ASUS je právem hrdá, že může představit svůj zcela nový 8fázový systém napájení, který našel uplatnění u základních desek M4 Series a který je díky největšímu počtu fází VRM napájení na platformě AMD hlavním představitelem průmyslových specifikací. Základní deska ASUS M4 Series je vyrobena s jednou nebo dvěma přídavnými fázemi napájení určenými pro vestavěnou paměť CPU a HT řadič, které zaručují stabilní přívod odpovídajícího napětí bez ohledu na to, zda je systém plně či jen částečně vytížen, což se projeví ve stabilním provozu a delší životnosti procesoru. Společnost ASUS využila také funkcí EPU – velmi oblíbenou funkci základních desek ASUS P5Q Series – na platformě AMD. Jedinečná technologie EPU poskytne dokonalou správu systému napájení pomocí automatické detekce aktuálního vytížení PC a inteligentním nastavením optimálního výkonu v reálném čase. Kromě uvedeného jsou základní desky M4 Series od společnosti ASUS vybaveny velmi kvalitními kondenzátory s provozní životností 5 000 hodin (při provozní teplotě 105 ºC), které vylepšují energetickou účinnost a snižují teplotu systému – tím poskytují odolné pracovní prostředí nabízející široké možnosti pro přetaktování.

Snadné a zároveň výjimečně účinné přetaktování s funkcemi Turbo Key a TurboV
ASUS Turbo Key představuje exkluzivní funkci, která proměňuje tlačítko pro zapnutí PC ve fyzické tlačítko pro přetaktování. Po dokončení snadného nastavení získají uživatelé možnost posílit výkon pouhým stiskem tlačítka, které jim tak dodá vyšší výkon bez nutnosti přerušovat právě probíhající hru nebo práci. Pro velmi náročné uživatele má základní deska ASUS M4 Series přichystánu funkci TurboV – pokročilý nástroj pro přetaktování – která využívá mikrokontroler umožňující nastavení napájení po krocích o velikosti 0,02 V. Uživatelé navíc mohou uložit své oblíbené OC profily a v závislosti na svých aktuálních potřebách snadno použít to nejlepší nastavení. Od této chvíle si kdokoliv může vychutnat navýšení výkonu bez nutnosti odhlašovat se z operačního systému či restartovat PC – jedině se základními deskami M4 Series od společnosti ASUS.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse